Magazin Nihat Doğan'a sevgilisi Birsen Bekgöz'den destek

Nihat Doğan'a sevgilisi Birsen Bekgöz'den destek

Paylaş
Nihat Doğan'a sevgilisi Birsen Bekgöz'den destek

Dün akşam Buket Aydın'la Kanal D Haber'in yayınladığı özel haberde, Nihat Doğan'ın, iki kız kardeşi alıkoyduğu iddia edilmişti. Çıkan haberin ardından Birsen Bekgöz sevgilisi Doğan'a destek verdi.

Türkücü Nihat Doğan, iki kız kardeşi alıkoyduğu suçlamasıyla karakolda ifade verdi. 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİ SAHİP ÇIKTI

Nihat Doğan'a hakkında yapılan bu suçlamaların ardından Survivor 2018 yarışmasında tanışarak birliktelik yaşamaya başladığı sevgilisi Birsen Bekgöz'den geldi. Bekgöz, Instagram hesabından Doğan ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşıp "Dürüstlüğünü sevdim, korkusuz olmanı; evladımı evladın gibi görmeni sevdim. Yalansız dolansız, net oluşunu; adam gibi adam sevdim. Kuyunu kazmak isteyenler var ya, Allah’ın izniyle kendi kuyularına elbet düşeceklerdir. Bu dünya yalan dünya derler ya; merak etme var bunun ucunda öbür dünya. Dur bakalım hele sen bir adım ötede! Bir insanı indirmeye çalışmak o kadar kolay değil! Birde o kişi Nihat Doğan’sa o asla doğru kişi değil..." notunu düştü

NİHAT DOĞAN'DAN CEVAP GELDİ

Doğan sevgilisi Birsen Bekgöz'ün mesajına karşılık, "Hayatımda bunu bana düşündüren ilk kadınsın. şu güzel sözlerin ve güzel desteğinden sonra kurabileceğim tek cümle şu ki : sen benim hayatımın kadınıymışsın" şeklinde bir mesaj yazdı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018'DE AŞK BAŞLADI

Survivor 2018'de ünlüler takımında yarışan Nihat Doğan gönüllüler takımında yarışan milli koşucu Birsen Bekgöz ile tanışmıştı. Çiftin aşkları Kıbrıs'ta Survivor 2018'in final günü ortaya çıktı. Çift yarışmanın final gecesine el ele gelerek aşklarını ilan etmişlerdi.