Magazin Nihat Doğan'ın şaşırtan isteği

Nihat Doğan'ın şaşırtan isteği

Paylaş
Nihat Doğan'ın şaşırtan isteği

Survivor'a katılacak Nihat Doğan, Acun Ilıcalı'dan kaçak çay istemiş

Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu Survivor adasına ne istedi? Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk olan Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu.

Programın ilerleyen saatlerinde taklitçisi ile canlı yayında konuşan ünlü türkücü, kendini gülmekten alıkoyamadı. Son dönemde kendisiyle ilgili yapılan taklitleri, çarpıtılan sözleri ve özellikle Survivor ünlüler yarışmasına katılmasıyla gündeme gelen Nihat Doğan, dün gece Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk oldu.

Programa hasta bir halde katıldığını belirten Doğan, 5 gündür hastanede serum ve antibiyotik tedavisi uygulandığı söyledi.

ACUN'A MEYDAN OKUDU

Programda, halı saha maçlarındaki yenilmezliğiyle bilinen Acun Ilıcalı ve takımının, Nihat Doğan'ın takımına karşı nasıl küçük duruma düştüğünü anlatan ünlü türkücü, Acun Ilıcalı'ya PlayStation'da da meydan okudu.

Programa telefonla bağlanan Ilıcalı, Nihat Doğan'ın Playstation'daki iddiası için "Ağzından kaçmıştır" yorumunu yaptı. Çok iddialı olması durumunda hemen Nihat Doğan'la buluşabileceğini vurgulayan Ilıcalı, yeni bir maç için Nihat Doğan'dan tarih istedi. İkili Survivor yarışmasından sonrası için sözleşti.

SURVIVOR ADASI'NA KAÇAK ÇAY İSTEDİ

Adaya çekim yapmak için kendisinin de geleceğini söyleyen Saba Tümer, Nihat Doğan'a Türkiye'den bir isteğinin olup olmadığını sorunca, Nihat Doğan kaçak çayı sevdiğini ve isteyebileceğini söyledi.

TAKLİTLERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Yetenek Sizsiniz yarışmasının birincisi olan Sefa Doğanay ile Yavuz Seçkin'in ekibinden olan İsmail Baki Tuncer'in yaptığı 'Nihat Doğan taklitleri' hakkında 'Taklitlerim bile bir numara' açıklamasını yapan ünlü türkücü, "Dünyada taklitlerinin yapılmasını isteyen tek şarkıcı benimdir herhalde" dedi. Sefa Doğanay'ın taklini çok başarılı bulduğunu belirten Doğan, Doğanay'a başarılar diledi.

NİHAT DOĞAN'IN KİTABI VE SİNEMA FİLMİ GELİYOR

Kendisiyle özdeşleşen sözleri kitaplaştıracağını söyleyen Nihat Doğan, yanlış anlaşılan ya da sanal alemde çarpıtılan sözlerini engellemek için bunu yaptığını söyledi.

Söylediği sözleri hangi amaçla söylediğini kitapta açıklayacağını anlatan Doğan, sinema filmi için de kolları sıvadığını anlattı. Filmin hikayesi yazan ve senaryolaştırma aşamasında olduğunu söyleyen ünlü türkücü, bir kaç yapımcıyla görüştüğünü ve hikayenin beğenildiğini söyledi.

Filmin yönetmeninin kim olacağı sorusuna net bir açıklama yapmayan Doğan, filmin konusundan da bahsetmekten kaçındı. Nihat Doğan, Survivor Adası'ndan döner dönmez filmin senaryosunu ve yazdığı kitabı tamamlayacağını sözlerine ekledi.

İBRAHİM TATLISES'İN ZİYARETİNE GİTTİ Mİ?

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında hastanede yatan İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmek için bir arkadaşı vasıtasıyla Tatlıses'in oğluna ulaşan Nihat Doğan, Tatlıses ailesinin acısını paylaştığını belirttiğini söyledi.

Bu durumun Tatlıses ailesi tarafından beğeniyle karşılandığını belirten Doğan, yazılacak olumsuz haberlerden dolayı red cevabı aldığını, İbrahim Tatlıses'in tedavisine evde devam edileceği zaman ziyaretinin beklendiğini öğrendiğini açıkladı.

Haberin Devamı