Spor Nihat Kahveci kayıplarda

Nihat Kahveci kayıplarda

Paylaş
Nihat Kahveci kayıplarda

Yıldız oyuncu transferlerine rağmen bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş, bir hayal kırıklığını da Nihat Kahveci'de yaşadı

Siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen ve genç yaşına rağmen oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken, daha sonra yıllarca İspanya’da başarılı olan tecrübeli oyuncu, 2009-2010 sezonu başında yuvaya geri dönmüştü.

Büyük umutlarla Beşiktaş’a geri gelen Nihat, geçen sezon kendisinden beklenenleri yerine getiremedi. Askerliği nedeniyle sezon başı hazırlıklarına katılamayan ve bunun sıkıntısını sezon içinde yaşayan siyah-beyazlı futbolcu, 2009-2010’daki gibi bu sezon da başarılı olamadı.

İYİ BAŞLADI AMA

Geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığı sonrası Beşiktaş, yıldız oyunculardan kurulu kadrosuyla sezona büyük hedeflerle, Nihat da büyük umutlarla başladı.

Siyah-beyazlı takım, sezonun ilk maçlarında UEFA Avrupa Ligi’nde Faroe Adaları’nın Vikingur takımına gol yağdırırken, tecrübeli oyuncu da iki maçta attığı 3 golle umutları canlandırdı.

Avrupa mücadelesinde Porto ile deplasmanda oynanan maçta bir kez daha sahne alan Nihat, bu karşılaşmanın ardından performansından çok sakatlığıyla gündeme geldi.

LİGDE BU SEZON GOLÜ YOK

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon 8 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, gol sevinci yaşayamadı. Nihat Kahveci, siyah-beyazlı formayla ligde 499 dakika süre alırken takımına gol kazandırma mutluluğunu yaşayamadı.

Beşiktaşlı futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise sadece 1 kez şans bulabildi. Grup mücadelesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanan maçta forma giyen Nihat, gol atma başarısı gösteremedi.

SAKATLIĞINI ATLATAMADI


Nihat, oynadığı maçlardan ve attığı gollerden çok sakatlığıyla gündemde kaldı. Sakatlığı nedeniyle sezonun ikinci yarısında henüz forma şansı bulamayan siyah-beyazlı oyuncu, bu nedenle ligde 13 maçta takımını yalnız bıraktı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 karşılaşma kaçıran Nihat, sakatlığı sonrası UEFA Avrupa Ligi’nde de 3 maçta forma giyemedi. Bu arada sakatlığı geçen ve geçen haftadan beri takımla birlikte çalışmalara başlayan Nihat, teknik direktör Bernd Schuster’in kararıyla ligde Trabzonspor ile oynanan maçta kadroya alınmadı.

2 SEZONDA 49 MAÇTA 9 GOL

Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ta 2 sezonda 49 resmi maç oynarken, çok az gol sevinci yaşayabildi. Geçen sezon 32 resmi karşılaşmada 5 kez fileleri havalandıran Nihat, bu sezon ise 17 karşılaşmada takımına sadece 4 gol kazandırabildi. Siyah-beyazlı futbolcu, 2 sezondaki 49 maçta toplam 9 gol atabildi.

2

Haberin Devamı