Magazin Nihatnâme geliyor!

Nihatnâme geliyor!

Paylaş
Nihatnâme geliyor!

Şarkıcı Nihat Doğan: "Sanal alemde bazı sözlerim değiştirilip benimmiş gibi gösteriliyor"...

"Bunların doğrularını bir kitapta toplamak istiyorum" dedi. Günaydın'ın haberine göre, 2010'un en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alan Nihat Doğan yeni albüm çalışmalarına devam ederken, bir yandan da 2011'de çıkaracağı, özlü sözlerinden oluşan kitabı için uğraşıyor.

BENİ DOĞRU TANISINLAR
Doğan bu kitabı çıkarma nedenini şu sözlerle açıklıyor: "Sanal alemde benim olmayan sözler benimmiş gibi gösteriliyor. Üstelik sulandırılıp, değiştirilip yayınlanıyor. Madem bu kadar ilgi var, insanlar doğru olanları görsünler ve beni de yanlış tanımasınlar istedim." Kitabında 100'ü aşkın özlü sözüne ve açıklamalarına yer vereceğini söyleyen Doğan şöyle devam ediyor: "Kahvaltıda otururken özlü söz çıkarmıyorum. O an, o duruma uygun bir söz çıkıveriyor ağzımdan. Yaradan ışık gibi gönderiyor. Daha çok ekrandayken oluyor. Bir programa katıldığımda 50 arkadaşım arayıp 'Nihat yine ne söyledin!' diyor. Burada Yunus Emre'nin lafını hatırlayabiliriz. 'Bir ben var bende benden içeri', ben de şaşırıyorum onu görünce..."

ZEKASINA GÖRE KONUŞURUM
Doğan sevgilisine böyle özlü sözler sarf edip etmediğiyle ilgili olarak ise "O, birlikte olduğum kişinin zeka ortalamasına bağlı" diyor.

DOĞAN'IN EN BEĞENDİKLERİ
* Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar.
* Senin ruhun, benim ruhumun önünde diz çöker, tövbe ister.
* Biz veliler içerisinde deli, deliler içerisinde veliyiz.
* Biz bir aynayız. Kim bize nasıl bakarsa, bizde kendisini öyle görür.

Haberin Devamı