Magazin Nikahta bayıldı kasayı boşalttı

Nikahta bayıldı kasayı boşalttı

Paylaş
Nikahta bayıldı kasayı boşalttı

Popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan Pelin Sönmez'in eski sevgilisi, yapımcı Emir Şaşmaz'ın kasasını boşalttığı ortaya çıktı

Murat Dalkılıç’ın da haberinin olmadığı olay şöyle gelişti. Pelin Sönmez 2004’de tanıştığı Emir Şaşmaz ile 29 Temmuz 2007’de Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde evlenecekti.

Nikaha dakikalar kala Pelin Sönmez gelin odasında bayıldı. Kendine gelince de nikahın ertelenmesini, kendisini hiç iyi hissetmediğini söyledi. Damat Emir bunu kabul etti.

‘Barışalım’ numarasıyla eve dönmüş!

Çift nikahtan sonra oturacakları Kavacık’taki evlerine yerleşti. Şarkıcı olmak için yanıp tutuşan Pelin Sönmez nişanlısı Emir Şaşmaz’a “Albüm çıksın, sonra evlenelim” dedi.

Emir Şaşmaz, Pelin Sönmez’in albümü için evini ve otomobilini sattı. Albüm çıktı. Pelin Sönmez bu arada ‘Akasya Durağı’ dizisinde oyunculuğa da başladı. Bu sırada çift ayrıldı.

Pelin Sönmez 5 yıllık sözleşmesini eski sevgilisinden alabilmek için ‘barışalım’ vaadiyle yeniden eve döndü. Kasadan sözleşmeyi ve özel günlerinde Emir Şaşmaz’ın verdiği hediyeleri de alıp evi terk etti.

Emir Şaşmaz “Pelin kasayı boşaltmak için eve döndü. İstediklerini alıp kaçtı. Bir süre sonra da Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığını duydum. Murat, Pelin’e dikkat etsin” dedi.

Suna AKYILDIZ

Haberin Devamı