Gündem Nikâh sonrası tinerci dehşeti

Nikâh sonrası tinerci dehşeti

Paylaş
Nikâh sonrası tinerci dehşeti

Enka Holding'in Rusya Merkez Ofisi'nde Proje Müdür Yardımcılığı yapan Mengü Kılıçalp, Rus uyruklu Swetlana ile geçen cumartesi günü evlendiler...

ELLERİ SOPALI 7 ÇOCUK

Haberin Devamı

ENKA Holding’in Rusya Merkez Ofisi’nde Proje Müdür Yardımcılığı yapan Mengü Kılıçalp, Rus uyruklu Swetlana ile geçen cumartesi günü Şişli Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde saat 15.00’de kıyılan nikahla evlendi.

Nikahtan sonra salondan ayrılan çift otoparktaki gelin arabasına binmek üzereyken karşılarına ellerinde sopa olan, 14-15 yaşlarında 7 tinerci çocuk çıktı.

GELİN KORKUDAN BAYILDI

Tinerciler elinde takı torbası olan geline ve yanındaki damada sopayla saldırdı. Çift son anda arabaya bindi. Şoför gaza bastı. Tinerciler hareket halindeki gelin arabasına sopalarla saldırıp camları kırdı. Rus gelin korkudan bayıldı.

Güpegündüz yaşanan bu dehşet, tinerci çocukların İstanbul’da terör estirdikleri, polisin de buna seyirci kaldığı gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

AİLE İSYAN ETTİ: ‘Nerede bu devlet?’

Nikah şahidi olan damadın dayısı eski milletvekili Murat Sökmenoğlu, “Güpegündüz tinerciler nikah dairesinin bahçesine nasıl girebiliyor? Bu ülkede polis yok mu? Nerede bu devlet? Balayına çıkan gelin ve damat hâlâ olayın şokunu yaşıyorlar” dedi.

Emir SÖYLEMEZ