Magazin Nil'in Nil Nehri'nde mutluluk gözyaşları

Nil'in Nil Nehri'nde mutluluk gözyaşları

Paylaş
Nil'in Nil Nehri'nde mutluluk gözyaşları

Nil Karaibrahimgil ile reklamcı Serdar Erener, Mısır'da Nil Nehri'nde dünyaevine girdi

Nil Karaibrahimgil ile reklamcı Serdar Erener, önceki gün Mısır’da evlendi. Kahire Büyükelçiliği’nde başlayan tören Nil Nehri üzerinde devam etti.

Haberin Devamı

* Nil Karaibrahimgil ile Serdar Erener’in hazırlıklarını gizlilik içinde yürüttüğü törene 50’ye yakın aile üyesi ve yakın dost katıldı. Kahire Büyükelçiliği’nde kıyılan nikahta, ünlü şarkıcının şahitliğini Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Erener’in şahitliğini ise yıllardır birlikte çalıştığı yönetmen Sinan Çetin yaptı.

Damat celabiye giydi

* Büyükelçilik’teki törene Nil Karaibrahimgil gelinlikle katılırken, Serdar Erener’in geleneksel Mısır kıyafeti celabiye giymesi herkesi şaşırttı. Büyükelçilikteki sade törenin ardından çift, Nil kıyısında bekleyen Nile Adventurer adlı teknede davetlilerle buluştu.

İşte davetli listesi

Ergun Özen, Epi Özen, Yücel Erener, Nizamettin Erener, Suavi Karaibrahimgil, Berrin Karaibrahimgil, Sertab Erener, Demir Demirkan, Selami Karaibrahimgil, Semra Karaibrahimgil, Berkan Tüzünataç, Alla Tüzünataç, Peri Tüzünataç, Mehmet Eskihancılar, Gül Mutlu, Elif şafak, Eyüp Sağlık, Sinan Çetin, Rebeka Çetin, Ersin Akyüz, Çağla Akaslan, şermin Ekinci, Merve Berkman, Kayıhan Fırat, Ceren Aksakoğlu Newman, Jeremy Newman, Uğurcan Ataoğlu, Ayşe Ataoğlu, Mazhar Alanson, Biricik Alanson, Aslı Türker, Paulo Righetto, Akın Öngör, Gülin Öngör, Gökhan Özgün, Aslı Özgün, Uğur Bayar, Selin Bayar, Erhan Nukan, Ferda Nukan, Feza Fırat, Ertuğrul Yazganç, Onur Karaibrahimgil, Uğur Karaibrahimgil, Umur Turagay, Gamze Turagay, Teoman Yakupoğlu, Nihat Odabaşı, Emine Erener, Can Hatipoğlu, Cevdet Akçay...

Haberin Devamı

Masalsı düğünden notlar

Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener’in gizlilik içinde yürüttükleri düğün hazırlıkları 50’ye yakın aile üyesi ve dostlarının katılımıyla çarşamba günü öğleden sonra Kahire Büyükelçiliği’nde gerçekleşti.

*Nil’in nikah şahitliğini yakın dostu Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen yaparken Serdar’ın nikah şahidi yıllardır birlikte çalıştığı yakın dostu yönetmen Sinan Çetin’di.

*Büyükelçilik’teki törene Nil zarif bir beyaz gelinlikle katılırken Serdar kemik rengi keten entarisiyle dikkat çekti. Törene katılan tüm dostlarına smokin şartı koyan Serdar’ın geleneksel Mısır kıyafeti olarak bilinen celabiye giymesi herkesi şaşırttı. Fakat Serdar’ın normal zamanlarda da o kendine özgü eskitilmiş kıyafetlerle dolaştığını bilen dostları bu durumu anlayışla karşıladı.

Haberin Devamı

*Büyükelçilik’te sade bir törenle evlenen çift daha sonra Nil kıyısında kendilerini bekleyen Nile Adventurer adlı teknede aile yakınları ve dostlarıyla buluştu.

*Düğün töreni arka arkaya yapılan Eski Mısır uygarlığına ait tapınak ziyaretleri ile bir ara kültür törenine dönüştü. Dünyanın en büyük dinsel kompleksi Amon Tapınağı’na yapılan ziyaretten sonra gecenin hazırlıkları başladı.

*Masalsı gecenin en büyük sürprizi, yıllardır şarkı söylemeyen Nil’in babası Suavi’nin gitarı eşliğinde yıllar önce yazdığı ve bestelediği şarkıları Nil’le birlikte söylemesiydi. En çok da 1970’li yıllarda askerde yazdığı “Kızım Kızım” şarkısı alkış aldı.

*Gece boyunca Nil’e Teoman, Sertab Erener, Demir Demirkan ve Mazhar Alanson şarkılarıyla eşlik etti. Mazhar Alanson’un sabaha karşı verdiği minik konser herkesi mest etti.

Haberin Devamı

*Be Travel’ın titiz organizasyonu ile gerçekleşen düğün töreni kusursuz geçti.

*Sabaha karşı kesilen piramit şeklindeki düğün pastası ile masalsı düğün son buldu.

(Hürriyet)