Kültür - Sanat Nilipek, Büyük Ev Ablukada, Gaye Su Akyol ve Can Kazaz Volkswagen Arena’da!
Paylaş
Nilipek, Büyük Ev Ablukada, Gaye Su Akyol ve Can Kazaz Volkswagen Arena’da!

Volkswagen Arena, Yerli Yerinde konser serisinin ikinci etkinliğinde, Nilipek, Büyük Ev Ablukada, Gaye Su Akyol ve Can Kazaz’ı ağırlıyor

Volkswagen Arena, Yerli Yerinde etkinlik serisinin ikincisini 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek. Yerli sahnenin popüler isimlerini bir araya getirecek etkinlikte son albümünü Ekim ayında yayınlayan Büyük Ev Ablukada’nın yanı sıra Gaye Su Akyol, Can Kazaz ve Nilipek. peş peşe sahne alacak. 14:30’da başlayacak etkinliğin gece yarısına kadar sürmesi planlanıyor. Volkswagen Arena, etkinlik serisinin ilkini 28 Ekim tarihinde düzenlemişti.

Yüksek sesli (amplified) canlı performans altyapısı ve izleyiciyi içine alan mimarisiyle dünyanın sayılı konser salonlarından biri olarak kabul edilen Volkswagen Arena, Yerli Yerinde konser serisinin ilkinde Mor ve Ötesi'ni ağırlamıştı.


Avantajlı Biletler için Mobilet


Avantajlı dönemde saha içi bilet fiyatı 55 TL olan Volkswagen Arena’da Yerli Yerinde’nin arkadaş paketi uygulaması Bi’ Sana Bi’ Bana ile saha içi biletler iki kişi için 100 TL.

Volkswagen Arena’da Yerli Yerinde serisinin avantajlı dönem etkinlik biletleri Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

Haberin Devamı