Türkiye (Son Dakika) Nimet Tarlak, oğlu Burak Tarlak'ı öldürdü

Nimet Tarlak, oğlu Burak Tarlak'ı öldürdü

Paylaş
Nimet Tarlak, oğlu Burak Tarlak'ı öldürdü

Para nedeniyle başlayan tartışma sırasında Burak Tarlak babasına bıçak çekince olanlar oldu. Bu sırada ruhsatlı silahını çeken Nimet Tarlak, oğluna iki el ateş etti. 24 yaşındaki Burak Tarlak hayatını kaybetti. İki ay önce oğluyla torun sevinci yaşayan Nimet tarlak katil olmuştu. Hem de evlat katili..

İzmirli işadamı Nimet Tarlak'ın (61), 24 yaşındaki oğlu Burak Tarlak, çocuğunu kucağına alalı henüz 2 ay olmuştu. Çok sevdiği karısı Özge Tarlak ile bebeklerine kavuşmuşlardı.

Yeniasır'dan Hacer Önoğlu Ülger'in haberine göre uzun zamandır işsizdi ve babasının destekleriyle evini geçindiriyordu.

Bir iş bulması gerektiğini biliyordu. Babası da onu bu konuda sürekli uyarıyor, "Artık sen bir babasın. 24 yaşında koca adam oldun. Bir iş bulman gerekiyor, seni daha fazla idare edemem" diyordu.

PARA LAZIMDI


Babasının yanında çalışmak istemiyordu. Bu yüzden birkaç işe de bakmıştı Burak. Ama kafasına göre bir yer bulamamıştı. Burak Tarlak yine paraya sıkışmıştı. 11 Aralık Pazartesi akşamı saat 18.30 sıralarında, babasının Bornova Egemenlik Mahallesi 6119 Sokak'taki ayakkabı imalathanesine gitti.
Önce havadan sudan meselelerle başladı konuşmaları. Sonra konu yine para oldu.

BIÇAK ÇEKTİ


Burak babasından bir miktar para istedi: "Halletmem gereken işler var baba, onlar için kullanacağım." Baba Nimet Tarlak, bu kez çok sinirlendi, "Bak oğlum, sana artık para falan veremem ben. Git, iş bul. Kendin çalış, kendin kazan. Daha kaç kere söylemem gerek" dedi. Baba-oğulun sesleri yükselmeye başlamıştı. İmalathanede çalışanlar da aile içi mesele olduğu için karışmak istemediler tartışmaya. Ancak karşılıkla atışmalarla başlayan tartışma Burak'ın babasına bıçak çekmesiyle bambaşka bir hal aldı. Nimet Tarlak, gördüğü şey karşısında şaşkına döndü.



'NE YAPTIM BEN'

Nimet Tarlak da, belinden çıkardığı ruhsatlı silahını oğluna doğrulttu ve iki el ateş etti. İki kurşun da Burak'ın vücuduna isabet etmişti. Burak kanlar içinde yere yığıldı. Öfkeyle karışık pişmanlık duygusu içindeki Nimet Tarlak, "Ne yaptım ben" diye sordu kendine.

ODAYA KOŞTULAR


İmalathanedeki çalışanlar o ana kadar müdahale etmedikleri tartışmanın ardından duydukları silah sesleri üzerine odaya koştular. Patronları Nimet Tarlak, gözyaşları içinde yere yığılmış, oğlu Burak da kanlar içinde yatıyordu. Sağlık ekiplerini ve polisi çağırdılar hemen ama Burak için yolun sonuydu. Vurulduğu yerde hayatını kaybetmişti. İki ay önce oğluyla torun sevinci yaşayan baba, katil olmuştu, hem de evlat katili. İki ay önce bebeğini kucağına alan genç adam ise babasının kurbanı oldu.

Haberin Devamı