Faik Gürses Ninni yavrum
HABERİ PAYLAŞ

Ninni yavrum

Haberin Devamı

Denizlispor için dönüm maçı... Beraberlik kesmiyor. Yenseler kümede kalma yolunda umut tazeleyecekler. Ama sahadaki bu görüntüsüyle Horoz, bırakın kümede kalmayı muhtemelen düşeceği öbür ligden de gider. Beşiktaş şampiyonluk rotasında. Kazanmak istiyor. Ama bu saatten sonra bu takımdan şahane futbol bekleyemezsiniz. Atacak, yatacak. Nitekim öyle oldu.
Holosko ilk yarının sonlarına doğru vurdu, sonra Beşiktaş’ta derin bir kış uykusu başladı. Kalesinde gördüğü tek tehlikeli top İbrahim Kaş’ın kendi ağlarına göndereceği pozisyon idi. İbrahim Kaş sağ bekte inadına kötü. Hocasından da sürekli fırça yiyor. Beşiktaş takım halinde rakibini de uyuttu dersek, maçı anlatmış oluruz.
Belki iki takımın hafta içi idmanları daha kıran kırana geçiyordur. Bu maçta soğuktan izleyiciler üşüdü, futbolcuların çok azı terleyebildi. Denizlisporlu Çağlar, Beşiktaş’tan Ekrem Dağ ve İbrahim Toraman’ın dışında diğerleri epey esnedi.
E saat 22.00 olmuş, herkesin uykusu gelecek! Günlerden pazartesi de olunca bir miskinlik ki, sormayın gitsin. Bundan sonra Beşiktaş için her maç final. Beraberlik ancak rakipleri puan kaybederse işine gelir.
Ama kenarda Denizli’ye baktım, o bile heyecanlanmadı. O da Beşiktaş gibi sakin başlayıp sakin bitirdi. Yani bu maçın oynandığından kimsenin haberi olmadı desek, oyunun özetini yapmış oluruz. Hayırlı geceler arkadaşlar. Tabii bu arada tecrübe kokan eldivenleriyle kaleci Rüştü’yü de 1-2 kurtarışı için baş köşeye koyalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder