Gündem Niran Ünsal Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Niran Ünsal Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Paylaş
Niran Ünsal Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Kliplerdeki çıplaklığa karşı savaş açan Niran Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıktı

Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanın özel davetlisi olarak başkente gitti. Türkiye’de 'Ulusal algıyı koruma' yasası çıkartmak için çalışan Ünsal, kliplerde, çizgi filmlerde ve reklamlarda uygulanan subliminal mesajlar içeren 64 sayfalık dosyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir saat Erdoğan’la özel bir görüşme yapan Ünsal, “Türk toplumunu ilgilendiren bu meseleyle 6 aydır büyük bir savaş verdim” dedi.

Ünsal şöyle konuştu: “Görüşmenin detaylarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağım. Bu görüşme olumlu geçti yalnızca bunu söyleyebilirim. Beklediğimden daha fazla bir ilgiyle karşılaştım. Bu beni çok mutlu etti. Görüşmemiz çok olumlu ve verimli geçti. Çok güzel mesajlar verdi yine bana. Yeni dönemde Türkiyemizi çok güzel günler bekliyor. Cumhurbaşkanımız çok zarif, çok ince, çok hassas bir insan. Konuya son derece hakim. Çok uzun zamandır da konuyu takip ettiğini fark ettim. Yeni dönemde neler olacağını göreceğiz!”