Gündem Nisan ortasında kar yağacak

Nisan ortasında kar yağacak

Paylaş
Nisan ortasında kar yağacak

Nisan ortasında kış geri döndü, kar yağışı geliyor. Hava sıcaklığı 6-7 derece düşerken, birçok ilde kar bekleniyor

Hava yarın fazla değişmeyecek, soğuma pazar günü başlıyor ve salıya kadar sürüyor. Romanya üzerinden gelecek soğuk hava en fazla Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'yu etkileyecek.

Haberin Devamı

İstanbul bu akşam yağmurlu, yağış gece kesilecek. Yarın sabah güneş görülebilecek ama akşam gökyüzü bulutlanıyor, gece yine yağmur geçişi var. Pazar ve pazartesi aralıklı yağmur yağacak, iki gün kış mevsimi kadar soğuk geçecek. Salıdan itibaren yağışlar kesiliyor, sıcaklık artışa geçecek.

Pazartesi ve salı günleri diğer bölgelerde soğumayı hissedecek. Soğuk hava üç gün kalacak, çarşambadan itibaren sıcaklıklar yeniden yükselecek.

YAĞIŞ KARA DÖNÜŞECEK

Pazar ve pazartesi günü Türkiye'nin birçok kenti yağış altında. Pazar gecesi ve pazartesi Bolu, Kastamonu, Amasya, Tokat, Sivas, Gümüşhane ve Erzurum boyunca karla karışık yağmur var ama yağış kara da çevirecek. Erzurum ve Gümüşhane arasında yoğun kar bekleniyor.

Haberin Devamı

BU AKŞAMA DİKKAT!

Batı Karadeniz'de Zonguldak, Bartın, Düzce, Kastamonu ve Sinop'a kadar kuvvetli yağmur görülecek. Bazı yerlere düşen yağış miktarı 60 kilogramı geçebilir. Gece yağışı tüm İç Anadolu'yu ve Doğu Karadeniz'i de kuvvetli olarak etkileyip gece yarısı sona erecek.

Ankara'da bu akşam sağanak yağmur var. Yarın yağış zayıf, pazar ve pazartesi yağışlı ve soğuk, hatta sulu kar bile görülebilir.

İzmir pazar ve pazartesi günü daha serin ama genelde yağışsız, kentte parçalı bulutlu bir gökyüzü olacak.

NTVMSNBC