Gündem Nişanlısı şort giyiyor diye genç kızı dövdüler!

Nişanlısı şort giyiyor diye genç kızı dövdüler!

Paylaş
Nişanlısı şort giyiyor diye genç kızı dövdüler!

Sarıyer’de sokak eşkıyaları, nişanlısı şort giydiği için bir genç kızı ve ailesini darp edip hastanelik etti

İstanbul Sarıyer’deki evlerinin önünde nişanlısıyla oturan Orman Mühendisi Büşra D., nişanlısının evine gitmesinin ardından akrabalarının saldırısına uğradı. Gazetevatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre; nişanlısının şort giymesiyle mahallenin edebini bozduğunu söyleyerek Büşra D.’yi döven 4 saldırgan, kızlarına yardıma koşan anne ve babayı da hastanelik etti.

"İÇERİ GİRSİNLER, KÖTÜ OLACAK"




Orman Mühendisi Büşra D, cuma akşamı kendisini görmeye gelen nişanlısıyla evlerinin önünde oturup sohbet etti. Bir süre sonra Büşra D.’nin babasının cep telefonuna genç kızın kuzenlerinden Mehmet D. tarafından, “Kapının önünde şortla oturan i.nelere söyle oturmasınlar, yoksa burası karışacak. Sen söylemezsen biz gerekeni yaparız. 10 dakikaya kadar içeri girsinler, kötü olacak” mesajı attı.

NİŞANLISINA KIZIP GENÇ KIZI DÖVDÜLER


Bunun üzerine baba Alaattin D. kızını ve damadını uyarıp damat M.K.’yı evine gönderdi. Nişanlısı evine giden Büşra D. ise evin önünde oturmaya devam etti. Bir süre sonra evin önüne gelen Mehmet D., Musa D., İsa D. ve İsmail D. küfürler savurup genç kızı darp etti.

Olayı duyup aşağı inan anne Reyhan ve baba Alaattin D.’de saldırının hedefi oldu. Darp edilen anne, baba ve kızları Büşra D., Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken burada darp edildiklerine dair rapor alıp ertesi gün Tarabya Polis Merkezi'ne giderek saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

"ARTIK ERKEK GİYİMİNE DE KARIŞIYORLAR"


Şikayet üzerine polis, 4 saldırganı gözaltına alırken ifade sonrası saldırganlar serbest bırakıldı. Saldırganların serbest bırakılmasına isyan eden Büşra D. ve ailesi ise, “kadının şort giymesini edepsizlik olarak görenler artık erkeklerin giyimine de karışıyor. Bunlara göz yumulmamalı” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.