Gündem Nişantaşı'nda 'el bombası' paniği

Nişantaşı'nda 'el bombası' paniği

Paylaş
Nişantaşı'nda 'el bombası' paniği

Şişli Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde temizlik işçilerinin bulduğu kullanılmış bir gaz bombası kapsülü korkuya yol açtı

Temizlik işçilerinin patlamamış bir el bombası zannettikleri kapsül için olay yerine bomba uzmanları çağrıldı. Polis ekipleri tarafından incelenen kapsülün Çevik Kuvvet polislerinin toplumsal olaylarda kullandığı gaz bombasına ait boş bir kapsül olduğu ortaya çıkınca çağrılan uzman ekipler de geri çevrildi.

Haberin Devamı

Şişli Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde bulunan boş bir alanda temizlik yaparken siyah poşet içinde bir adet gaz bombası buldular. Buldukları cismi el bombasına benzeten temizlik işçileri, durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri de her ihtimale karşı olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdılar.

Bomba uzmanlarından önce Olay Yeri İnceleme ekiplerinin gelmesiyle gerçek ortaya çıktı. Cismi incelemeye alan ekipler, Çevik Kuvvet polislerinin daha çok toplumsal olaylar kullandığı, kullanılmış bir gaz bombasına ait olduğunu ortaya çıkardı. Kim tarafından, niçin buraya atıldığını incelemek için gaz bombası emniyete götürülürken, Nişantaşı'nda yaşanan hareketli dakikalar da son buldu.

Haberin Devamı

Ümit TÜRK - İSTANBUL DHA