Yaşam Nissan'ın yenisi dizel Navara

Nissan'ın yenisi dizel Navara

Paylaş
Nissan'ın yenisi dizel Navara

Nissan'ın yenisi dizel Navara

Nissan Otomotiv A.Ş., Kasım ayında satışa sunulacak Juke, Yeni Micra, Yeni X-Trail ve 2011 yılının başında satışına başlamayı planladığı 3.0 V6 dizel Navara modellerini Nissan Motor Başkan Yardımcısı (Corporate Vice President) Gilles Normand’ın katıldığı toplantıda tanıttı.

Haberin Devamı

Toplantıda bir konuşma yapan Nissan Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu, özellikle son 3 ayda pazar paylarının ortalama yüzde 1,8 olarak gerçekleştiğini bildirdi.

Sancaktaroğlu, Nissan’ın bir önceki yıla göre satış adedinin yüzde 34 artarken, pazarın aynı dönemde yüzde 11 büyüdüğünü dile getirerek, "Yani, ilk 9 ayda toplam pazar büyümesinin 3 katı satışlarımız arttı. Yıl sonunu ise yüzde 2’ye yaklaşarak bitirmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde ise öncelikle yüzde 3, sonrasında da Nissan’ın global payına yaklaşarak yüzde 5 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Ocak-Eylül ayına bakıldığında Qashqai’nin toplamda 4 bin 162 adetlik satışa ulaştığını belirten Sancaktaroğlu, şunları kaydetti:
"Segmentinin lideri olan Qashqai’de sene sonuna dek 7 bin adet araç satışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Toplamda ise 10 bin adet barajını aşarak 14 bin civarında bir satışla yılı kapamayı planlıyoruz. Bugün tanıtımını yapacağımız modellerden biri hepinizin yakından tanıdığı 4. nesil Micra. Micra, dünyada 160’dan fazla pazarda satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Tamamen yenilenen tasarımı ile şehir içinde sizlerin işini kolaylaştıracak ve ’Şehrin Anahtarı’ olacak. 1,2 benzinli düz ve 1,2 CVT otomatik vites seçenekleri ve Micra 26 bin 990 liralık özel tanıtım fiyatı ile piyasaya sunulacak. ABS, EBD, Brake Assist, ESP ve 6 hava yastığı Yeni Micra’da standart olarak sunuluyor. Juke’da üç farklı motor seçeneğimiz bulunacak. 1,5 litre dizel düz vites, 1,6 litre benzinli düz ve CVT Otomatik ve DIG-T 190 beygirlik düz ve 4x4 CVT otomatik seçenekleri ile satışa sunulacak olan Juke, 39 bin 990 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak."