Spor Nistelrooy Ada yolcusu

Nistelrooy Ada yolcusu

Paylaş
Nistelrooy Ada yolcusu

İspanyol medyası, Ruud Van Nistelrooy'un, Real Madrid'den ayrılıp, Premier lige döneceğini iddia etti

Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu söylenen Van Nistelrooy’un Türkiye’de futbol oynamak istememesinden dolayı İngiliz takımlarından gelen tekliflerle ilgilendiği belirtildi.

33 yaşındaki Van Nistelrooy’un menajeri Roger Lindse, Hollandalı futbolcunun ayrılmasında kolaylık sağlanması için Real Madridli yöneticilerle görüşürken, "sorun çıkarmayacağız" sözünü aldığı ileri sürüldü.

Basında yer alan haberlerde, 31 Ocak’ta sona erecek ara transfer döneminde Real Madrid’den ayrılmak isteyen Hollandalı golcüye Tottenham, West Ham United ve Stoke City kulüplerinin teklif götürdüğü kaydedildi.

NİSTELROOY'UN GÖZÜ DÜNYA KUPASI'NDA


Real Madrid’de fazla oynama şansı bulamayan Van Nistelrooy’un İngiliz takımlarında kendisine yer bulmayı umduğu ve bu şekilde 2010 Dünya Futbol Şampiyonası’nda Hollanda Milli Takımı’na çağırılmayı garanti etmek istediği belirtiliyor.

2001-2002 ile 2005-2006 sezonları arasında Manchester United’ta forma giyen Van Nistelrooy, 2006’da Real Madrid’e transfer olmuştu. Real Madrid’te bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde birer ve Kral Kupası’nda iki maçta forma giyen Van Nistelrooy, 1 gol attı.

Haberin Devamı