Spor Nistelrooy'dan şartlı 'evet'

Nistelrooy'dan şartlı 'evet'

Paylaş
Nistelrooy'dan şartlı 'evet'

Beşiktaş'ın teklif yaptığı Hamburg'un 34 yaşındaki Hollandalı golcüsü Van Nistelrooy, Avrupa kupalarına katılınması durumunda gelebileceğini söyledi

Quaresma, Guti, Simao ve Almeida gibi süperstarları kulübe kazandıran Beşiktaş transfere doymuyor. Siyah-beyazlıların yeni sezon için Hamburg’la yolları ayırması kesinleşen Ruud van Nistelrooy’u takibe aldığı öğrenildi.

Sezon sonunda takımıyla sözleşmesi sona eren golcünün bu transfer için tek şart koştuğu belirtildi. 2012 Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde son kez Hollanda Milli Takım formasını giymeyi hedefleyen van Nistelrooy’un Avrupa Kupaları’nda mücadele eden bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan oyuncunun Beşiktaş yönetimine, “Bir çok teklif aldım. Tek amacım yeni sezonda Avrupa Kupaları’nda mücadele eden bir ekibe gitmek. Siz de Avrupa biletini alırsanız, teklifinizi değerlendiririm” dediği öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin bu transfer için Nistelrooy’un Real Madrid’ten takım arkadaşı Guti Hernandez’i devreye soktuğu ifade edildi.

Fanatik

Haberin Devamı