Gündem Nöbetçi eczane ararken katil oldular

Nöbetçi eczane ararken katil oldular

Paylaş
Nöbetçi eczane ararken katil oldular

İzmir Buca'da nöbetçi eczane arayan 2 kişi nöbetçi 15 yaşındaki bir çocuğa adres sordu ve...

İzmir'in Buca İlçesi'nde, belediye otobüs şoförleri 29 yaşındaki Ali Bayram ve 41 yaşındaki Meftüm Feyami Bulut, nöbetçi eczane ararken adres sorunca kendileriyle alay ettiğini öne sürdükleri bir çocuğa kızıp, bağırdı. Çocuğun haber vermesiyle gelen yakınları ile iki şoför arasında çıkan kavgada bıçaklanan İsmet Kızıl öldü.

Haberin Devamı

Olay, saat 00.30 sıralarında, Çamlıkule Mahallesi 222/18 Sokak'ta meydana geldi. İkisi de, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım kurumu ESHOT'ta şoför olarak çalışan Ali Bayram ve Meftüm Feyami Bulut yolda karşılaştıkları 15 yaşındaki S.Y.'ye nöbetçi eczanenin yerini sordu. Çocukları için ilaç alacakları belirtilen Bayram ile Bulut, iddiaya göre, kendileriyle alay eden S.Y.'ye kızıp, bağırdı. S.Y.'nin olay yerinin yakınlarındaki bir kahveye gidip durumu yakını 50 yaşındaki İsmet Kızıl'a söylemesi üzerine, şoförlerle aralarında kavga çıktı.

YOLDA ÖLDÜ

Kavgada Kızıl, kalça ve kasığından bıçaklanarak ağır yaralandı. Ali Bayram ve Meftüm Feyami Bulut olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yerde düşen Kızıl'ı görenler de durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu Kızıl, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü.

Haberin Devamı

Bir belediye otobüsüne bindikleri belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Çıkan arbedede kaşına gelen darbelerle hafif yaralanan Ali Bayram, polis ekip otosuyla getirildiği İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi.

Tedavisinin ardından Ali Bayram ile arkadaşı Meftüm Feyami Bulut gözaltına alınıp Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis, soruşturmanın sürdüğünü, İsmet Kızıl'ı bıçaklayanın kim olduğunun belirlenmesine çalışıldığını belirtti.

Kadir ÖZEN- Emrah YILMAZ/İZMİR, (DHA)