Dünya Noemi, Berlusconi'yi aramış

Noemi, Berlusconi'yi aramış

Paylaş
Noemi, Berlusconi'yi aramış

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ve eşi Veronica Lario'yu boşanma aşamasına getiren 18 yaşındaki Noemi Letizia, Berlusconi'ye acil şifalar dilemiş

Haftalık Diva e Dona dergisine kısa bir röportaj veren Noemi Letizia, ‘papi’ (babacık) diye hitap ettiği Silvio Berlusconi’ye yapılan saldırıyı değerlendirdi.

Berlusconi’ye olanlardan sonra çok korktuğunu söyleyen Letizia, “Berlusconi çok ekstrem bir kişilik olduğu için bu saldırı ona karşı yapıldı” diye görüşünü dile getirdi.

Berlusconi’ye telefon ettiğini de anlatan Letizia, “Acil şifalar ve iyi yıllar diledim. Yaralandığını gördüğümde çok etkilendim, saldırıdan nefret ettim. Şimdi ben de sokakta yalnız yürümekten korkuyorum” dedi. Aynı zamanda ideallerini de anlatan Noemi Letizia, bir reality şovda dans etmek istediğini söyledi.

BANA HEP YALAN SÖYLÜYOR

Mayıs ayında eşi Silvio Berlusconi’ye boşanma davası açan Veronica Lario, biyografisini içeren kitapta boşanma kararını nasıl aldığını şöyle anlatmıştı: “Onunla konuşmak bile yararsız. Çünkü ne zaman konuşsak yeni yalanlar söylüyor ve ben bu yalanlara artık katlanamayacağım.

Noemi Letizia’yla buluşmak için Villa Macherio’ya giderken bana Napoli’de önemli bir toplantıya gideceğini söylemişti.

Esman ÇAKIR/ROMA (DHA)

Haberin Devamı