Yaşam Nokia iddialı geliyor

Nokia iddialı geliyor

Paylaş
Nokia iddialı geliyor

Akıllı telefon ve tablet piyasasındaki rekabet her geçen gün yeni bir modelle kızışıyor. Windows 8'in çıkışıyla birlikte markalar da yeni modellerini tanıtmaya başladı. İşte Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia Lumia 920

Tüm dünyada merakla beklenen Nokia’nın yeni amiral gemisi Nokia Lumia 920, 2012 yılı içerisinde Türkiye’de de piyasada olacak. İşte kamera, ekran, harita, kablosuz şarj özellikleri, zengin renk seçeneği ve Nokia Müzik ile ön plana çıkan yeni Nokia Lumia 920’yi merakla beklemeniz için yedi sebep.

Haberin Devamı

1. Sebep: PureView kamera teknolojisi

Mobil fotografçılıkta devrim yaratan PureView teknolojisi, Nokia Lumia 920 akıllı telefonlarına da taşındı. Nokia Lumia 920, yüksek performanslı Carl Zeiss mercek ve güçlü görüntü işleme algoritmaları gibi temel özelliklere sahip. Video görüntü sabitleyicinin yanı sıra düşük aydınlatmalı ortamlardaki performansı bu yeni kameranın başlıca özelliklerinden.

2. Sebep: PureMotion HD+ ekran

ClearBlack teknolojisi Nokia Lumia 920’de PureMotion HD+ ile bir sonraki aşamaya taşınıyor. PureMotion HD+ ekran, güneş ışığında parlamaya karşı kendini otomatik olarak ayarlıyor. Olağanüstü derin siyah seviyelerine sahip olan telefon diğer telefonlardan 2,5 kat daha hızlı piksel dönüşüm hızıyla sayfalar arasında süper hızlı geçiş yapmaya olanak tanıyor. Tırnağınızla, parmak ucunuzla, hatta eldivenle bile dokunuşunuzu algılıyor. Evet, Nokia Lumia 920’yi kışın eldiven giyerken bile herhangi bir özel aksesuara ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Bu yeni ekran neredeyse ihtiyacınız olan her koşulda çalışıyor.

3. Sebep: Nokia Haritalar

Nokia Lumia 920’deki Nokia Haritalar uygulaması, fonksiyonel çevrimdışı haritaları ve gelişmiş GPS navigasyon özellikleriyle ön plana çıkıyor. Nokia Lumia 920 ücretsiz navigasyonlu çevrimdışı harita desteği, günlük yolculuk ve yerel trafik raporları ile artırılmış gerçekliği keşfetmek için Nokia Bilen Göz gibi özelliklerle birlikte geliyor.

4. Sebep: Kablosuz şarj imkanı

Nokia kullanıcılarını kablosuz şarj özelliği ve bu özellikle kullanılabilen aksesuarlarla da tanıştırıyor. Retro tarzda, yüksek kalite sese ve kablosuz şarj istasyonuna sahip JBL PowerUp hoparlörle birlikte Fatboy® Şarj Minderi de şarj sürecini eğlenceli hale getiriyor. Kablosuz şarjı ev ve ofis dışına taşımak isteyen Nokia, Londra Heathrow Havaalanı Clubhouse Lounge salonları ve Coffee Bean & Tea Leaf mağazalarında bazı masalara kablosuz şarj üniteleri koyulması için de anlaşmalara imza attı.

5. Sebep: Tasarım ve Renk seçenekleri

Nokia Lumia 920’nin renk seçenekleri arasında sarı, kırmızı, gri, beyaz ve siyah bulunuyor. Nokia cesur renkler kullanarak herkesin zevkine uygun bir telefon seçmesine olanak tanıyarak daha fazla kişiselleştirmeye olanak tanımayı hedefliyor.

6. Sebep: Nokia Müzik

Nokia Müzik’te her hafta yenileri eklenen milyonlarca şarkı, yeni albüm ve eski klasiklerin yeniden keşfi, bilgisayarınıza veya kablosuz olarak cep telefonunuza indirme imkanı, ünlü sanatçıların ve Nokia Müzik editörlerinin şarkı listeleri ve önerilenler gibi pek çok özellik kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

7. Sebep: Windows Phone 8

Yenilikçi bir işletim sistemi olan Windows Phone 8 ile çalışan Nokia Lumia 920, gerek sunduğu kullanıcı deneyimi, gerek multi platform desteği ve hızla büyüyen uygulama sayılarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı