Bilim - Teknoloji Nokia, Twitter'dan Destek Verecek!
Paylaş
Nokia, Twitter'dan Destek Verecek!

Finlandiya'lı üreticinin teknik destek ekibi Nokia Care noktalarının sosyal ağlardaki yeni ayağı Twitter oldu. İşte detaylar:

Sosyal ağları en etkin kullanan firmalardan biri olan Nokia'nın sosyal ağlarda onlarca hesabı olduğunu biliyoruz. Sadece Twitter üzerinde ondan fazla hesabı bulunan firmanın yeni ayağı ülkemizde daha çok Club Nokia olarak bilinen Nokia teknik destek noktalarının bir çeşit internet versiyonu olmasıyla dikkat çekiyor. NokiaHelps adıyla açılan hesap üzerinden kullanıcılar, Nokia markasını taşıyan mobil cihazlara ilişkin soru ve sorunlarını iletebiliyor.

Haberin Devamı

Daha önce bir benzeri sadece Amerika'da yaşayan Nokia sahipleri için kullanımdaydı. Nokia bu hesap ile bu işi global hale getirmiş. Aklınıza gelebilecek her türlü mantıklı soruya yanıt bulmaya çalışan ekip, yanıt bulunamayan noktalarda ise sizi ilgili Nokia sayfasını yönlendirerek çözüm üretmeye çalışıyor. An itibariyle hızlı cevaplar üreterek takdir toplayan ekip bakalım yoğun ilgi altında da aynı performansı koruyabilecek mi? Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.