Yaşam Nokia Yeni Bir Telefon Üretttiği İddialarını Yalanladı

Nokia Yeni Bir Telefon Üretttiği İddialarını Yalanladı

Paylaş
Nokia Yeni Bir Telefon Üretttiği İddialarını Yalanladı

Son günlerde ortaya çıkan söylentileri cevaplayan Nokia, yeni bir akıllı telefon piyasaya sürecekleri yönündeki iddiaları yalanlayarak kullanıcılarını üzdü.

Son yıllarda akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan Finli teknoloji devi Nokia, geçtiğimiz yıl tamamlanan anlaşmayla telefon departmanını Microsoft‘a sattı ve bir zamanlar zirvesinde yer aldığı bu pazardan çekildi. İki firma arasında düzenlenen anlaşma Nokia’nın 2016 yılı sonuna kadar kendi markasını taşıyan yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmesini yasaklıyor olsa da, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan söylentilerde firmanın bu yasağın kalkmasının ardından yeni bir akıllı telefon piyasaya süreceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Nokia Yeni Bir Telefon Üretttiği İddialarını Yalanladı

Firmaya yakın isimler kaynak gösterilerek ortaya çıkan söylentilerde bir süredir akıllı telefon pazarından uzak kalan Nokia‘nın Android işletim sistemini kullanan yeni bir akıllı telefon üreteceğinin iddia edilmesi firmanın takipçilerini fazlasıyla heyecanlandırmış olsa da, bugün Nokia cephesinden gelen açıklama bu yöndeki umutları söndürdü. Son günlerde teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden bu söylentileri internet sitesi üzerinden yayınladığı resmi açıklamayla yalanlayan Nokia, Android işletim sistemini kullanan yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmadıklarını açıkladı.

Google Nexus 7’nin Satışlarını Durdurdu