Rauf Tamer Nokta atışlar
HABERİ PAYLAŞ

Nokta atışlar

Haberin Devamı

Terörün yeni hedefi Karadeniz, öyle mi? İşte, orada boyunun ölçüsünü alır.


Artvin’de Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyete kurulan pusu’yu gördünüz. “Lider ve beraberindeki heyet” tamamen sivil insanlardan oluşuyor. Böyle bir heyete roketli saldırı, sivilleri hedef almaktan başka nedir?



Hal böyleyken, eli klavyeye yatkın batılı uşaklarına, aynı gün şunu yazdırdılar: - Türkler, Suriye’de sivil halkı bombalıyor. Çoluğu çocuğu, kadını, genci ihtiyarı katletmenin çok şerefsizce bir iş olduğunu herhalde biraz idrak ettiler ki, böyle bir kuyruklu yalana başvurdular.



İlaç kutusunun içine bile... Hatta çorba kâsesine bile... Hatta ve hatta, ekmek arasına bile bomba yerleştiren insanlık dışı bu yaratıklar, tam kendi familyalarına uygun bir yalanı nasıl da rahat söylüyorlar. Hastane, okul, cami bombalayanlar bunlar değil mi?



Fakat ah... İçimizdeki İrlandalılar, düğünevine pusetle sokulan bombayı bile istihbarat zafiyeti olarak nitelendirirlerse, teröre iyice çanak tutarlar. Yolda yürüyen her çantalıyı, her torbalıyı, pazardan dönen her poşetliyi, hangi süzgeçten geçirebilirsiniz? - İstihbarat zafiyetiymiş... Biz bu kafayla gidersek “hırsızın hiç mi kabahatı yok” diyerek küsüp terk eden Bekçi Baba, bir daha dönmez bu mahalleye. Biraz ciddiyet yahu. Not: F serisi dolarlar... F plakalı arabalar... Aman ha. Benim F-16’larıma dokunmayın

Sıradaki haber yükleniyor...
holder