Gündem 'N'olur bizi bırakma'

'N'olur bizi bırakma'

Paylaş
'N'olur bizi bırakma'

Kendini kilitlediği evi ateşe veren Serpil'i ölümden bu kez de komşuları kurtardı

KADINLAR GÜNÜ'NDE DRAM

Haberin Devamı

Adana, Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı 8 Mart’ta bir annenin dramına sahne oldu. 5 çocuk annesi Serpil Yılmaz (38), iki yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle kocası Suat Yılmaz’dan ayrıldı. Serpil Yılmaz, 5 çocuğunun karnını doyurmak için bazen evlere temizliğe gitti.

ÜÇ ÇOCUĞUNDAN AYRILDI

Bazen de sokaklarda çorap satan Serpil kazandığı para yetmeyince, çaresizlikten çocukları Güler (15), Selgin (13) ve Murat’ı (12) yatılı okula verdi. Çaresiz kadın, çocukları Yeliz (7) ve Kazım (5) ile yaşam mücadelesi veriyordu.Oturduğu evin kirasını ödeyemeyince ev sahibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çaresiz kadın ile çocuklarını sokağa attı.

ÇOCUKLARIYLA ÖLMEK İSTEDİ

Sokakta kalan Serpil Yılmaz “Başka çarem yok” deyip 2 çocuğuyla birlikte treninin önüne atlayıp intihar etmek istedi. Komşularının haber vermesi üzerine polisler, intihardan vazgeçirdikleri Serpil ile çocuklarını eve götürdü. Bunalıma giren anne, bu kez gece yarısı iki çocuğunu evden çıkardı.

Haberin Devamı

'KÖTÜ YOLA MI DÜŞEYİM'

Ölmek için bu kez evi ateşe veren Serpil’i kapıyı kırarak içeri giren komşuları baygın halde buldu. 7 yaşındaki Yeliz, yerde baygın halde yatan annesini uyandırmaya çalışıp “Anne Beni bırakma” diye gözyaşı döktü. Çaresiz anne polislere, “Çocuklarımı komşuların bayat ekmeğiyle besliyorum. Kötü yola mı düşeyim. Tek çarem ölmek” diyerek feryad etti.

Salih ÜÇTEPE/DHA