Magazin Norveç Kraliyet Ailesi de Kevin Spacey'i cinsel tacizle suçladı

Norveç Kraliyet Ailesi de Kevin Spacey'i cinsel tacizle suçladı

Paylaş
Norveç Kraliyet Ailesi de Kevin Spacey'i cinsel tacizle suçladı

Amerikalı aktör Kevin Spacey şu sıalar hakkında çıkan cinsel taciz iddialarıyla gündemde. Ünlü aktör hakkında bir cinsel taciz suçlaması bu kez Kuzey Avrupa'dan geldi. Üstelik iddianın sahibi bu kez kraliyet ailesinden. Norveç Kralı V. Harald'ın eski damadı Spacey'nin kendisini on sene önce Oslo'da düzenlenen Nobel Barış Ödülleri'nin partisinde elle cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

Amerikalı aktör Kevin Spacey, şu sıralar hakkında çıkan cinsel taciz iddialarıyla konuşuluyor. Spacey bu yüzden 2013 yılından bu yana Frank Underwood'u canlandırdığı başarılı politik drama serisi 'House Of Cards'taki rolünden de olmuştu.

Spacey'i suçlayan son isim ise Kuzey Avrupa'dan oldu. Geçtiğimiz yıla dek Norveç Kralı V. Haraald'ın kızı Martha Louise ile evli olan Ari Behn, 2007'de Oslo'da gerçekleşen Nobel Barış Ödülleri'nin partisi esnasında Amerikalı aktörün kendisini elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Behn, "Ben cömert bir insanım, ama bu olan düşündüğümden biraz daha fazlasıydı" dedi.



Behn olayı şu şekilde anlattı: "Harika bir sohbetimiz oldu.Daha sonra hemen yanıma oturdu. Yaklaşık beş dakika sonra "hadi çıkıp sigara içelim" dedi. Sonra elini masanın altına sokup beni taciz etti"
Ari Behn, Kevin Spacey'i "Belki sonra" diyerek geçiştirdiğini söyledi ve "O zamanlar saçlarım daha siyahtı ve 10 yıl daha gençtim. Aslına bakarsanız tam da tipiydim" diye ekledi.

Kevin Spacey hakkında geçtiğimiz ay bir dönem sanat direktörlüğünü üstlendiği Old Vic Tiyatrosu, ünlü aktör hakkında 20 kez 'uygunsuz davranış' şikayeti aldıklarını açıklamıştı. Spacey'nin menajerlik şirketi ise aktörün 'gerekli değerlendirme ve tedavi için zaman ayırdığını' açıkladı.

Haberin Devamı