Bilim - Teknoloji Note 4'ten ultrasonik bomba!
Paylaş
Note 4'ten ultrasonik bomba!

Galaxy Note 4, daha önce kimsenin hiç duymadığı, farklı bir sürprizle geliyor olabilir!

Samsung'un yeni amiral gemilerini tanıttıktan sonra, onları yalnız bırakmadığı, koruyucu kılıflar, ekran koruyucuları gibi çeşitli aksesuarlarla desteklediği biliniyor. Yeni bir rapora göre ise Samsung, Galaxy Note 4 için sunacağı Ultrasonik Kılıf ile aksesuar işini bir seviye yukarıya taşıyacak.

Sammobile'ın ismini belirtmediği kaynaklarına göre kılıf üzerindeki ultrasonik sensör, kullanıcının yakınındaki nesneleri algılayacak ve buna göre geri bildirimde bulunacak. Aksesuar sayesinde görme engelli kullanıcıların hayat kalitesini artırabileceği söyleniyor. Kullanıcı, ultrasonik sinyalin seviyesini kısa, orta ve uzun olmak üzere üç farklı seviyenin birinde ayarlayabilecekler. Ancak ultrasonik sinyallerin menzilini artırdıkça sensörün kapsadığı alan, dar bir hal alacak.

Sitenin kaynağına göre ultrasonik kılıf, herhangi bir hastalığı iyileştirme, engelleme gibi bir amaca sahip olmayacak ve tıbbi bir cihaz sayılmayacak. Kılıfın 3 Eylül'de Berlin'deki Unpacked 2014 Episode 2 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı