Siyaset Numan Kurtulmuş: Kararımızı Cuma günü açıklayacağız
Paylaş
Numan Kurtulmuş: Kararımızı Cuma günü açıklayacağız

Numan Kurtulmuş: Kararımızı Cuma günü açıklayacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "partisinin Olağanüstü Kongresine katılmayacağı" iddialarıyla ilgili, "Sürece ilişkin bütün açıklamaları cuma günü yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Kurtulmuş, parti Genel Merkezindeki Başkanlık Divanı toplantısından çıkışında gazetecilerin olağanüstü kongreye ilişkin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin "Kongreye katılmayacağınız iddia ediliyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?" demesi üzerine Kurtulmuş, "istişare toplantılarını tamamladık. Sürece ilişkin bütün açıklamaları cuma günü yapacağız" diye konuştu.

-"AYRILIK OLURSA ÜZÜNTÜ İLE KARŞILARIM"-

Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti Başkanı Mustafa Kamalak da parti Genel Merkezinden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin parti Genel Merkezinde yaptığı görüşmeleri sorması üzerine Kamalak, "Genel Sekreter Kazım Arslan ile görüştüm. Çok önemli bir görüşme oldu. Burası benim partim. Parti Genel Başkanı Sayın Kurtulmuş ile Başkanlık Divanı Toplantısı olduğu için görüşemedim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bir gazetecinin "Yeni bir parti kurulması yönünde iddialar var. Bu konudaki görüşleriniz nedir?" demesi üzerine Kamalak, "Genel sekreter de benim kadar üzgün. Böyle bir ayrılık olursa üzüntü ile karşılarım. Tarih konusunu görüşmedik. Numan Kurtulmuş her zaman için gönüldaşım, dava arkadaşım. Hasım değiliz, arkadaş grubuyuz" diye yanıtladı.