Magazin Nuri Alço'nun hamam sefası

Nuri Alço'nun hamam sefası

Paylaş
Nuri Alço'nun hamam sefası

Film çekimleri için Erzurum'a giden Serdar Gökhan ve Nuri Alço hamamda ter attı

'Aziziye Nene Hatun' filminin çekimleri için Erzurum’a gelen Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Serdar Gökhan ve Nuri Alço, Aziziye Kaplıcaları'ndaki Türk Hamamı’nda kese ve köpüklü masaj yaptırarak ter attı.

Haberin Devamı

Merkez Aziziye İlçe Belediye Başkanı AK Partili Fatih Cengiz’in davetlisi olarak kaplıcalara gelen Serdar Gökhan ve Nuri Alço, şifalı kaplıcalarda bir süre yüzdükten sonra Türk hamamına girdi. Burada kese attırıp, köpüklü masaj yaptıran 2 oyuncu, filmin savaş sahnelerinde yaşadıkları stres ve yorgunluklarını attı.

Filmde Gazi Ahmet Muhtar Paşa rolünü oynadığını belirten Serdar Gökhan, tarihimizi ve kültürümüzü ön plana çıkaran Aziziye Nene Hatun filminde rol almaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Erzurum’da büyük bir sevgi ile karşılaştıklarını ifade eden Gökhan, “İnsanların gönlünde taht kurmak çok güzel birşey. Burada yaşlısından gencine herkes bizi bağrına bastı. Erzurum bize yeniden hayat verdi” dedi.

Haberin Devamı

Erzurum’un tarihi dokusuna, doğasına ve kaplıcalarına ve halkına hayran kaldığını vurgulayan Nuri Alço da, “Erzurum’da tüm güzelliği bir arada yaşamak mümkün. Filmde zor sahneler vardı. Çok yorulduk ve strese girdik. Ancak başkanın teklifi üzerine geldiğimiz kaplıcalarda yeniden doğmuş gibi olduk. Artık her filmin sonunda soluğu burada alacağız gibi gözüküyor” diye konuştu.

Hümeyra PARDELİ/ERZURUM, (DHA)