Spor Nuri erken topbaşı yapacak

Nuri erken topbaşı yapacak

Paylaş
Nuri erken topbaşı yapacak

Real Madrid'de yeni sezon hazırlıkları 11 Temmuz'da başlayacak olmasına rağmen Nuri Şahin'in 2 Temmuz'da Madrid'e çağrıldığı belirtildi

İspanyol basınında yer alan haberlerde, sağ dizindeki sakatlığı geçen ve takımla birlikte sezon öncesi kampa girebilecek durumda olan Nuri Şahin’in kendini güçlendirmek için ekstra çalışacağı ifade edildi.

Real Madrid’in antreman tesisleri Valdebebas’a 2 Temmuz’da geleceği söylenen Nuri’nin, ilk olarak Real Madrid doktorları tarafından kontrol edileceği, daha sonra da kondisyon çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

Bel ve sırt ağrıları çeken Hamit Altıntop da Madrid’e erken gelerek kontrolden geçmesi bekleniyor. Bu arada, teknik direktör Jose Mourinho’nun, futbolcularından tatil süresinde de antrenman yapmalarını istediği iddia edildi.

Tatilin ilk günlerinde tamamen rahatlamalarına izin verilen futbolcuların, haziran ortasından bu yana gün içerisinde düz koşu ve günde 300 mekik çekmelerinin gerektiği, ayrıca tenis, basket gibi diğer sporları da arada yapmalarının tavsiye edildiği yazıldı.

Mourinho’nun ön hazırlık dönemini de sıkı tutacağı, Barcelona’ya karşı oynayacakları 14 Ağustos’taki İspanya Süper Kupası ilk maçında futbolcularının yüksek formda olmasını istediği kaydedildi.

Haberin Devamı