Spor Nuri hesabı kesti

Nuri hesabı kesti

Paylaş
Nuri hesabı kesti

Bundesliga'da dün oynanan FC Köln-Borussia Dortmund maçında yaşanan tartışmanın ardından, Podolski'nin Nuri Şahin'den özür dilediği belirtildi

Podolski ile karşılaşma sırasında yaşanan gerginliği Bild gazetesine anlatan Nuri, "Eğer birisi yanıma gelip benim elimi sıkıp, özür dilemişse saygımı kazanmış demektir. Oyun sonrasında el sıkıştık. Bunu büyütmeye gerek yok. Oyunda bu tür duygusal şeyler olabilir" dedi.

Podolski de dünkü karşılaşmada Nuri ile olumsuz bir durum yaşandığını, ancak maçlarda tür şeylerin olabileceğini belirterek, sonunda el sıkıştıklarını bildirdi.

FC Köln forması giyen Podolski’nin maç sırasında Dortmundlu Nuri’nin üzerine giderek, Türkiye’nin Almanya’ya karşı 3-0 kaybettiği milli maçı hatırlatırcasına bazı hoş olmayan hareketlerde bulunması, 2 futbolcu arasında gerginlik yaşanmasına neden olmuştu.

Nuri’ye eli ile 3 ve 0 rakamlarını gösteren Podolski’ye, uzatma dakikalarında galibiyet golünü atarak karşılık veren Nuri, gol sevincini takım arkadaşlarıyla paylaşmadan önce, hemen orta sahaya koşup kendisini kızdıran Podolski’nin yanında sevinç gösterisi yapmıştı.

Öte yandan, Borussia Dortmund takımının resmi internet sitesine yaptığı açıklamada dünkü maçı değerlendiren Nuri, "Avrupa Şampiyonası maçındaki hayal kırıklığından sonra iyi bir oyun sergilemek benim için çok önemliydi. İyi günler değildi.

Dünkü Köln maçında iyi bir performans sergilediğime inanıyorum ve bunu bir gol atarak gösterdim. Köln’e karşı kazanmak benim için iyi bir sonuçtu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı