Spor Nuri'ye erken önlem

Nuri'ye erken önlem

Paylaş
Nuri'ye erken önlem

Bundesliga lideri Dortmund, müthiş çıkışıyla dikkatleri çeken Nuri Şahin'i elinden kaçırmak istemiyor. Mukavelesinde 6 milyon euroya serbest kalabilir maddesi bulunan genç yıldız ile görüşmelere başlandı

Bu sezon oynadığı futbol ve gösterdiği performansla Borussia Dortmund'un liderliğinde büyük pay sahibi olan A Milli futbolcu Nuri Şahin'i kulübü elinden kaçırmamak için girişimlere başladı.
Alman basını 2013'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun uzun bir süre Dortmund'a hizmet etmesi için masaya oturmaya hazırlandığını yazdı. Ancak Nuri Şahin'in sözleşmesini uzatmak istemelerinin asıl nedeninin 2 yıl sonra bedelsiz ayrılma ihtimalinin olmadığı ortaya çıktı.
Asıl sebebin ise yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunan 6 milyon euro karşılığında serbest kalma maddesi olduğu bildirildi. Özellikle bu sezon oynadığı futbolla birçok Avrupa devinin iştahını kabartan milli oyuncu Nuri Şahin için gelebilecek 6 milyon euroluk bir teklif Dortmund'un elini kolunu bağlayacak.

Haberin Devamı

Dortmund umutlu
Borussia Dortmund'un CEO'su Hans Joachim Watzke, yıldız oyuncuları Nuri Şahin'le görüşmelere başladıklarını ve kendisinin Dortmund'la olan sözleşmesini uzatacakları konusunda ümitli olduklarını açıkladı.

MİLLİYET