Magazin Nursel Ergin kızı Bengü Çınar'ı neden takipten çıkardı? Nursel Ergin ve Bengü Çınar kimdir?

Nursel Ergin kızı Bengü Çınar'ı neden takipten çıkardı? Nursel Ergin ve Bengü Çınar kimdir?

Paylaş
Nursel Ergin kızı Bengü Çınar'ı neden takipten çıkardı? Nursel Ergin ve Bengü Çınar kimdir?

Bugünün en çok okunan magazin haberiydi... Nursel Ergin ve kızı Bengü Çınar birbirlerini sosyal medya hesaplarından çıkardı. Peki, Nursel Ergin ve kızı Bengü Çınar birbirlerini neden sildi?

Murat Akyer'in eski eşi Kamer Odabaşı ile sorunlar yaşayan sunucu Nursel Ergin bu sefer de kızı Bengü Çınar'la sorun yaşadı. Anne-kız birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildi. Nursel Ergin ve kızı Bengü Çınar'ın birbirlerini neden sosyal medyadan çıkardıkları belli değil. Konuya ilişkin iki taraf da resmi bir açıklama yapmadılar.

NURSEL ERGİN KİMDİR?


Nursel Ergin'i 'Var Mısın Yok Musun?' programıyla tanıdık. Var Mısın Yok Musun? programından kısa süre sonra üne kavuşan Nursel Ergin yemek programlarıyla karşımıza çıktı.

Nursel Ergin bir dönem de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat verdi. İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğan Nursel Ergin'in hayat hikayesi de dizi gibi...

Nursel Ergin yetiştirme yurdunda büyüdü. 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var. Acun Ilıcalı'nın programına katıldıktan sonra sunuculuk yapmaya başladı.

Nursel Ergin 28 Temmuz'da Murat Akyer ile nişanlandı. Nursel Ergin'in Murat Akyer ile nişanlandığı dönem ortaya bir iddia atıldı. İddiaya göre Murat Akyer'in bir önceki eşinden boşanma nedeni Nursel Ergin. Murat Akyer'in eski eşi Kamber Odabaşı tarafından atılan iddia sonrası iş adamı bir basın açıklaması yayınlanmıştı. Yaptığı açıklamada boşanmalarının nedeninin Nursel Ergin olmadığını ve eski eşinin lenfoma tedavisi görüp iyileştikten sonra ayrıldığını söylemişti.

Öte yandan Murat Akyer evliyken Nursel Ergin ile ilişkisi olduğu haberlerini de yalanlamıştı. Nursel Ergin geçen Kasım ayında Murat Akyer ile evlendi. Nursel Ergin'in "Her şeye rağmen evlendik" sözleri ise etrafındakilerden ve sosyal medyadan tepki görmesine neden oldu.


BENGÜ ÇINAR KİMDİR?

Kadir Has Üniversitesi'nde öğrenci olan Begüm Çınar iç mimarlık öğrencisi...

Haberin Devamı