Magazin Nurseli İdiz'i fıtık hastanelik etti

Nurseli İdiz'i fıtık hastanelik etti

Paylaş
Nurseli İdiz'i fıtık hastanelik etti

Tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, 'Evliliğe Gelince' adlı oyunu sahnelemek için geldiği Aksaray'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı

Başrolü Nurseli İdiz ve Can Gürzap’ın paylaştığı, ‘Evliliğe Gelince’ adlı oyun dün akşam Aksaray Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Yaklaşık 500 kişinin izlediği oyunun ardından Nurseli İdiz, Can Gürzap ve tiyatro ekibi kaldıkları Grand Eras Otel’e geçti. Sanatçı Nurseli İdiz, bugün saat 06.00 sıralarında aniden fenalaştı.

İdiz, ekip arkadaşları tarafından özel bir polikliniğe kaldırıldı. Burada nöroloji uzmanı Dr. Yaşar Şahin tarafından muayana edilen İdiz, ardından Aksaray Özel Mutlu Hastanesi’ne getirildi.

Haberin Devamı

BEL FITIĞI RAHATSIZLIĞI

Bel fıtığı hastalığı tekrarladığı için kaldığı otelde rahatsızlanan ve özel bir poliklinikte yapılan muayenin ardından belinden MR’ı çekilen sanatçı Nurseli İdiz, taburcu oldu.

Nurseli İdiz’i muayene eden Dr. Yaşar Şahin, “Nurseli hanım, bel fıtığı hastalığının olduğunu belirtti. Hastalığı nüksetmiş. MR’ını çektirdik. Şimdilik ilaç tedavisi uyguladık. 10-15 gün istirahat etmesi gerekir. Ani hareketlerde ve ağır yük kaldırmaması gerekir. Ayrıca kilolarına da dikkat etmeli” dedi. Taburcu olan Nurseli İdiz, dün akşam Aksaray Kültür Merkezi’nde ‘Evliliğe Gelince’ adlı oyunu sahnelediklerini, sabah uyandığında ise bel fıtığından dolayı yeniden rahatsızlandığını söyledi. İdiz, “Muayene olduk, MR çekildi. Şu an iyiyim” dedi.

Haberin Devamı

Nurseli İdiz, karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

Nurseli İdiz ve Can Gürzap’ın başrolünü paylaştığı ‘Evliliğe Gelince’ adlı oyun, evlilik kurumunun sorunlarının işlendiği, hem erkeğin hem de kadının gözünden objektif bir duruş sergileyen bir komedi.