Türkiye (Son Dakika) O anne konuştu “bebeğim ölüydü”

O anne konuştu “bebeğim ölüydü”

Paylaş
O anne konuştu “bebeğim ölüydü”

Kostüm tasarımcısı M. E. Ö. arkadaşlarının evinde banyoya girip doğum yaptı. Sonrasında ise iddiaya göre bebeğini camdan attı

26 yaşındaki M. E. Ö. İstanbul'da bir reklam ajansında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyordu. Salı akşamı arkadaşlarının Beyoğlu'ndaki evine gitti. Sancıları artan M. E. Ö banyoya girip doğum yaptı. Sonrasında ise iddiaya göre bebeğini camdan aşağı attı.

Haberin Devamı

BİNA SAKİNLERİ FARK ETTİ

Bina sakinleri kanlar içerisindeki bebek cesedini fark etti. Olay yerine giden polis ekipleri, doğum yapanın 5'inci katta oturan M. E. Ö. olduğunu tespit etti. Ekip, M. E. Ö.'yi ve evdeki diğer üç kişiyi Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürdü. Sağlık durumu kötü olan kadın Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.


Tedavi altına alınan M. E. Ö., doğum sonrası plasenta diye tabir edilen atıkları vücudundan atamadığı için şiddetli kanaması vardı. Ameliyata alınan M.E. Ö.'nün tedavisi yapıldıktan sonra sivil polis refakatinde müşade altına alındı.

HAMİLE OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENMEDİ

M. E. Ö. polise verdiği ilk bilgide 6 aylık hamile olduğunu, bu sürede regl olduğu için hamileliğinden şüphelenmediğini söyledi. M. E. .Ö. sözlerine şöyle devam etti "2 hafta önce hamile olduğumu anladım. Ne yapacağımı bilemedim. Tek başıma yaşadığım için arkadaşlarımın yanına misafirliğe gittim. O gece sancılarım arttı, daha sonra doğum yaptım. Bebeğin ölü olduğunu fark ettim". M. E. Ö.'nün psikolojisinin bozuk olması üzerine psikiatri servisinde tedavisine devam edilmesine karar verildi.

Haberin Devamı

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ


6 aylık olduğu tahmin edilen bebek cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Otopsi sonuçlarına göre bebeğin ölü mü doğduğu ya da düşme sonucunda mı öldüğü ortaya çıkacak. Öte yandan M.E.Ö.'nün evinde doğum yaptığı arkadaşları genç kadını hastaneye götürmek istediğini fakat onun arkadaşlarını reddettiği öğrenildi.