Türkiye (Son Dakika) 'O bana çocukken tecavüz etti'

'O bana çocukken tecavüz etti'

Paylaş
'O bana çocukken tecavüz etti'

Denizli'de, üniversite öğrencisi 21 yaşındaki İ.E., 6 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü dayısının oğlu 36 yaşındaki Kadir Dinçer'i bir alışveriş merkezinde bıçaklayarak öldürdü

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi İ.E., dün saat 17.00 sıralarında Sümer Mahallesi'ndeki alışveriş merkezine gitti

İ.E., alışveriş merkezinin market bölümünde temizlik görevlisi olarak çalışan, uzun yıllardır görüşmedikleri kuzeni, evli ve iki çocuk babası Kadir Dinçer'e iddiaya göre, kendisinin başka bir isimle tanıtıp, akraba olduklarını söyledi. Bir süre sohbet etmelerinin ardından İ.E., cebinden çıkardığı bıçağı, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Dinçer'in karnı ve sırtına sapladı.

Vücuduna aldığı dört bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Kadir Dinçer, çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından İ.E.'yi gözaltına aldı. Şüpheli gözaltına alınırken, "O bana çoçukken tecavüz etti" diye bağırdı. İfadesinde suçunu itiraf eden İ.E., akrabası olan Dinçer'i 6 yaşındayken Isparta'nın Kesme Beldesi'nde kendisine tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Psikolojik tedavi gördüğü de ileri sürülen İ.E.'nin tecavüz konusunu işledikleri bir derste 15 yıl önce uğradığı tecavüzü tekrar hatırladığı ileri sürüldü. Şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı