Candaş Tolga Işık O bayrağa kurban olun siz!
HABERİ PAYLAŞ

O bayrağa kurban olun siz!

Haberin Devamı

Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin “teslim ol” çağrısı üzerine kendilerini patlattı.

Ölü ele geçirilen teröristlerin bombalı eylemde kullanmak için bir araç satın aldığı ortaya çıktı. Ankara Valisi Ercan Topaca dün bu operasyonla ilgili ilginç bir ayrıntıyı da paylaştı: “İlginç olan bu araca Türk Bayrağı asmışlar. Kendilerini kamufle etmek için Türk bayrağı asmak suretiyle bu hazırlıkları yaptıklarını düşünüyoruz.”



Vekillerimiz canlı bomba cenazesine gidedursun, Avrupalılar teröristlerin insan haklarıyla ilgili kaygılanmaya devam etsinler. Karşımızdaki düşmanın ne kadar alçak, ne kadar şerefsiz, ne kadar hain olduğunu görüyor musunuz? Kendilerini kamufle etmek için Türk bayrağını kullanıyorlar.

Biri “Kürtlerin hakkını koruyorum” diyerek Kürtlerin canına, malına kastediyor, diğeri İslami cemaat adı altına kendi ülkesinin vatandaşlarına her türlü ahlaksızlığı, cinayeti, kumpası kuruyor, öteki ise sözüm ona İslam adına Müslüman katlediyor.



Kimlerle mücadele ettiğimizi iyi görün: PKK, FETÖ, IŞİD ve diğerleri... Bunlar sadece terör örgütü değil, kan dökmek için her yolu mübah gören birer vampir sürüsü adeta.



Bu arada bir hakkı teslim edelim. Ankara Garı Katliamı’nın yıldönümü arifesinde 2 canlı bomba 200 kilo patlayıcıyla yakalandı. Ama sadece bu kadar değil.

Son 5 günde İstanbul, İzmir, Adana ve Ankara’da 13 bombacı terörist yakalandı. Belli ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ekibi sıkı çalıyor. Allah yardımcıları olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder