Magazin 'O bir seks canavarıydı'

'O bir seks canavarıydı'

Paylaş
'O bir seks canavarıydı'

Anılarını kaleme alan Jerry Hall, eski eşi Mick Jagger'la olan 22 yıllık ilişkisinin detaylarını açıkladı

Hall, İngiltere’de piyasaya sürülecek ‘My Life With Pictures’ adlı otobiyografide dört çocuğunun babası hakkında, “Uzun uğraşlar sonucunda uyuşturucuyu bırakmasını sağladım. Ancak bağımlılığının yerini cinsellik aldı. Kadınlar karşısında kendisine hakim olamayan yırtıcı bir seks canavarına dönüştü” diye yazdı.

Haberin Devamı

1977 yılında rock yıldızıyla birlikte olmaya başlayan 54 yaşındaki Hall ,“İki yıl sonra ilişkimiz resmiyet kazandı. O dönem turne çalışması olmamasına rağmen sürekli ‘toplantılara’ katılıyor, işinin uzadığını söyleyerek eve geç geliyordu. Ertesi gün gazetelerde çapkınlık haberlerini okuyordum. Bana gerçek olmadıklarını söylüyor, yeminler ediyordu. Ona çılgınca aşık olduğum için inanmak istiyordum, ama hep kafamda soru işaretleri vardı” dedi.

Çift, 1999’da Jagger’ın Brezilyalı model Luciana Moran’la tek gecelik ilişkisinden bir oğlu olmasıyla yollarını ayırmıştı. Kitabı ‘anılarının yükünden kurtulmak için’ yazdığını söyleyen Hall, Lucien Hall tarafından yapılan portreyi de açık arttırmayla satacak.

Haberin Devamı