Magazin O da çıtır seviyor

O da çıtır seviyor

Paylaş
O da çıtır seviyor

Ashton Kutcher'dan ayırldıktan sonra Demi Moore'un şu sıralar yine kendinden oldukça genç olan yeni bir erkek arkadaşı olduğu iddia ediliyor

NY Post’un haberine göre Demi Moore(50) şu sıralar artist Julian Schnabel’in oğlu sanat simsarı Vito Schnabel(26) ile birlikte.

Moore ve Schnabel’in ilk kez bu ayın başlarında Naomi Campbell’in milyarder erkek arkadaşı Vladimir Doronin için düzenlenen doğum günü partisinde bir araya geldikleri bildirildi.

Kate Moss, Eva Herzigova ve Karolina Kurkova gibi modellerin de katıldığı doğum günü partisinde ikilinin herkesin gözü önünde oldukça samimi görüntüler verdikleri belirtildi.

NY Post’a konuşan bazı kaynaklar ikilinin o günden beri birlikte bolca vakit geçirdiklerini söylediler.

Moore gibi Schnabel de ilişkilerinde yaş farkına takılmıyor.

21 yaşındayken, o sırada 44 yaşında olan Elle Macpherson isimli Avustralyalı modelle birlikte olan Schnabel, ayrıca daha önce de kendisinden dokuz yaş büyük olan Liv Tyler ile birlikteydi.

Yaklaşık bir yıl önce ayrılan Moore ve Kutcher çiftinden Kutcher ayrılma haberinden kısa bir süre sonra aktris Mila Kunis ile birlikte anılmaya başladı. Fakat buna rağmen çift henüz resmi olarak ayrılmadı.

Dustin Yellin, Laurie Anderson ve Terence Koh gibi New Yorklu artistlerin temsilciliğini yapan Vito Schnabel, Şükran Günü’nü Jamaika’da geçirdi. Fakat Schnabel’e yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Moore bu sürede Schnabel’in yanında değildi.

Moore’un ise Şükran Günü’nü kızları ile birlikte geçirmeyi tercih ettiği bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı