Dr. Haydar Dümen O da sizin şansınız
HABERİ PAYLAŞ

O da sizin şansınız

Haberin Devamı

Kadın nelerden hoşlandığını, nasıl tatmin olacağını keşfederken zaman kaybedebiliyor. Bazıları ise şanslı. Daha ilk geceden orgazmla tanışıyor. Yatak odasındaki macerasında sıkıntı yaşamıyor. Beyler, bu da sizin şansınız, kıymetini bilin...

BÖYLE SORU YOK!

Pul biber döksem büyür mü?

Penisim
15 santim. Acaba pul biber döksem büyür mü?

CEVAP

Bu pul biber son yıllarda amma da kıymete bindi. Sanki her derde deva! Şimdi de penisi pullamak ortaya çıktı. Değerli okurum, yararlı olduğuna inansam yine de hayır derim. Çünkü ihracatı bir yana, vatandaş yemeğe katacak pul biberi bulamazdı. Anlarsın ya! Her gencin cebinde bir paket pul biber. Günde 2 kere pul biber tüketimi, 10 kere büyüdü mü denetimi. Sizi de bıktırır, organı da tırlatırdı.




GÜNÜN SORULARI


Cinsel hayatım bitecek

19 yaşındayım. Penisim büyük. Kızlar görünce benimle ilişkiye girmek istemiyor. Bana bir yol gösterin. Yoksa cinsel hayatım başlamadan bitecek.

CEVAP


Değerli okurum, iyidir be! Acil ateş söndürmelerde işe yarar. Su arama derdine düşmezsin. Açarsın vanasını, alırsın ateşin havasını. Sen de hem havalı hem mağrur. Sen havalı havalı yolda giderken 2 kız gelip sana saati sorarsa tamam gerisi senden. Eğer kızları senin gözün tutmamışsa, “Git kızım, bak git süpürge sapını yemeden” diye tavır alırsın. 5 yıl bekle. Sonra 5-10 genel kadınla ilişkiyi dene. Onlar sana kesin rapor verirler. Bana göre 3-2 oy alırsın. Evlenmenin izni çıkar. Gerisini sonra düşünelim. Bunlara gerek kalmadan biri de çıkar “Aradığım buydu” derse hemen işi bitirelim. Ailenle onu istemeye gidelim.

Benim aklım hep dışarıda

32 yaşındayım, evliyim. Hep aynı yemeği yemekten bıktım. Eşimle çok değişik fanteziler deniyoruz. Cinsel hayatımız iyi ama benim aklım hep dışarıda. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, karın seni, sen organı şımartmışsın. Vur patlasın çal oynasın derken, delinin aklına taş getirmişsiniz. Ve fantezilere kenetlenmişsiniz. Deneye deneye fantezi sermayesini de kediye yüklemişsiniz. Şimdi ne olacak? Fantezilere yelken açacaksınız? Ver elini Danimarka. Canlısı, yağlısı ballısı neler neler maydanozlu köfteler... Döndünüz ülkeye yaş geldi 42’ye. O da nesi? Organ baygın yatıyor. Göreceğimi gördüm diyerek sizleri de suçlayarak harakiri yapmış, göz göre göre dünyaya veda etmiş... Geçmiş ola.




**********

Zarım bozuldu mu?

İlk sevgilimle ilişkiye girdiğimde kanama olmadı. 3-4 hafta sonra adet oldum. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?


CEVAP

Sevgili okurum, bozulmadı, esnekti.




Arada bir hap kullanıyorum


40 yaşındayım. Ayda bir ya da 3-4 ayda bir sertleşme ilaçlarından kullanıyorum. Sizce sakıncası olur mu? Kullanmam doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, o tür hapların zararı yok ama psikolojik olarak bağımlılık kazanma. Yani ‘Onsuz olmuyor’ gibi bir koşullanmaya girme.




Kendimi nasıl frenlerim?

19 yaşındayım, aşık olamıyorum. Çıktığım bütün kızlarla sadece cinselliği düşünüyorum. Kendimi nasıl frenleyebilirim?

CEVAP


Değerli okurum, aklını cinsellikle bozarsan insanlıktan daha da uzaklaşırsan evliliğinde bu işten zarar görür. Sen de kendi yörüngeni ve pusulanı bulamazsın. Yüzde 50’ye indirerek yani yüzde 50 insanlık ve yüzde 50 cinsellik düşünürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olur.




Nişanlım korkuyor

Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Nişanlım gerdek gecesi için çok sıkıntılı. Korktuğunu söylüyor. Ben ne yapabilirim?

CEVAP


Değerli okurum, ilk gece odaya girdiniz. Elinden tut, konuş onunla. Geçmişi, sevgini, aşkını konuş. Özlemlerinden, güzelliğinden söz et. Sonra oturun karşılıklı birer çay için. Mümkünse çayı sen hazırla. Yine el ele tutarak yatağa giysili uzanın. Bir süre öyle sevişin. Eğer karın razı değilse ilk birleşmeyi birkaç gün erteleyin. Alışsın çocukcağız.





Neden kan gelmedi?

Kız arkadaşımla birlikte oluyorduk. Penisimin üzerinde kan lekeleri vardık ama kızdan kan gelmedi. Acaba zar bozulmuş olabilir mi?

CEVAP


Değerli okurum, merak ettim, neden kızdan soru gelmiyor da senden geliyor? Yani vicdan azabı mı çekeceksin? Kız da bir şey demediğine göre ne yapalım yorumumuz yine havada kalacak. Olabilir, tabii olmayabilir de. Bekle.




Dış gebelik olabilir mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Şimdi hamile olduğunu iddia ediyor. Ben içine boşalmadım, vajinaya yakın bir yere boşaldım. Hocam, bu dış gebelik olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe mi değil mi diye test yaptıracaksınız.



Penisimden sıvı akıyor

15 yaşındayım. Şu ana kadar ilişkiye girmedim. Ama seks filmi seyrettiğimde penisimden bir sıvı geliyor. Bir de cinsel organım 14 santim. Acaba normal mi?

CEVAP


Sevgili okurum, her şey normal. O sıvı da gelecek. O sıvı gelmezse anormal.




Vajinam dar

20 yaşındayım. 2 yıldır bir ilişkim vardı. İlişkiye girmeyi denedik ama olmadı. Muayenede vajinamın dar olduğu söylenmişti. Evlenince sorun yaşar mıyım?


CEVAP


Sevgili okurum, zamana bırakın, alışın. Olayınızı yasalaştırın. Güven duygularınız pekişsin. Acemilikleriniz geçsin. Eğer evlenirseniz evlendiğinde gene bu
sorunları yaşarsan onu da ben sana çözerim.



3 aydır tık yok

Bende cinsel isteksizlik var. Tam 3 aydır tık yok önceleri çok arzulu çok istekliydim. Bunu düzeltmem için ne yapmam lazım?

CEVAP


Çocuğum kimsin, nesin? Kız mısın, erkek misin? Evli misin, dul musun? Her neyse, uzatmayalım. Yaşını, başını, eğitimini sorsam sayfalar dolar.
Ama sizden de insaflı mektuplar beklerim, falcılık gibi olmasın. Bu nedenle yeni mailini bekliyorum, iyilikler diliyorum.


Penisim küçük

Yaşım 14. Penisimin ereksiyon hali 6.5 santim. Ne yapmalıyım, bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bir endokrinoloji ve üroloji uzmanına görünmen gerekiyor ki eğer normalse kuşkularını atasın, bir sorun varsa, , çözüm aransın. Kiloluysan kilolarını vermeye bak, normalse kilo alma.



Kız hemen orgazm oluyor

28 yaşındayım, kız arkadaşım da 25 yaşında. 2 yıldır birlikteyiz. İlişkiye girdiğimizde kız arkadaşım ben boşalmadan 2 kere orgazm oluyor. Acaba bu sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın yaratılış olarak şanslı. Seni çok seven, cinsellikten zevk alan özel bir kadın. Hasta olduğunu nereden çıkardın?
Onun kıymetini bil. Umarım en kısa zamanda evlenirseniz.


GÜNÜN SÖZÜ

Acele edip koşmak yerine tempolu ağır adımlarla gitmek insanları hedefe daha çabuk ulaştırır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder