Spor O gazeteci o anda neler hissetti?

O gazeteci o anda neler hissetti?

Paylaş
O gazeteci o anda neler hissetti?

Diyarbakır-Bursa maçında yaralanan gazeteci: O an tek düşündüğüm şu oldu: Gözüm kör oldu

Diyarbakır'da oynanan Diyarbakırspor-Bursaspor karşılaşmasının çıkan olaylarda, tribünlerden atılan yabancı maddelerden birinin yüzüne isabet etmesiyle yaralanan Habertürk gazetesi foto muhabiri Mehmet Kaya saat 00.30 sıralarında Türk Hava Yolları'nın 641 sefer sayılı uçağı ile İstanbul'a geldi.

İŞTE OLAYLI MAÇ...

O zor anlarını mestektaşlarına anlatan Kaya : 'Maç daha başlamadan taraftarlar sahaya yabancı cisimler atmaya başladı. Atılan cisimlerden birini Bursaspor'un kalecisi İvankov tekrar taraftarlara atmak istedi ancak atmadı. Daha sonra tüm gazetecileri taşlamaya başladılar. Bunun üzerine gazeteciler reklamların bulunduğu tabelaların arkasına geçip kendilerini korumak istedi. Ben de tabelaların arkasına geçerken atılan taşlardan biri gözüme geldi. O an tek düşündüğüm şu oldu: 'Gözüm kör oldu'. Ama Allah'tan gözüme bir şey olmamış ve sadece kaşım yırtılmış' dedi.

Haberin Devamı

İlk müdahalenin statta yapıldığını söyleyen Kaya, önce devlet hastanesine kaldırıldığını daha sonra tıp fakültesine gönderildiği ancak ameliyatın Diyarbakır'da olamayacağı için İstanbul'a sevk edildiğini belirtti.

POLİS KASKI TAKTILAR

Bu arada, olaylar sırasında kendilerine ve otobüslerine fırlatılan nesnelerden korunmak için Bursasporlu oyuncuların, otobüs içinde bile Çevik Kuvvet kaskı takmaları da ilginç görüntüler oluşturdu.

DHA