Dr. Haydar Dümen O geceyi güzel hatırlayın
HABERİ PAYLAŞ

O geceyi güzel hatırlayın

Haberin Devamı

İlk gece hem kadınlar hem de erkekler için korkulu bir rüya. Kadınlar canlarının acımasından, erkekler ise başarısız olmaktan korkuyor. Gençler, o özel geceyi güzel hatırlamak için önce sakin olun ve acele etmeyin ki mutluluğun yolu açılsın

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl büyüteceğim?

17 yaşındayım ve vücut geliştirme sporu yapıyorum. 1.85 boyundayım, kilom 85. Penisim 7 santim. Nasıl büyütürüm?

CEVAP

Değerli okurum, neler büyütülür neler büyütülmez sıralayalım. Gözün, kulağın, burnun, dilin, damağın, elin, ayağın ve kafatası gibi organlar büyümez. Nedense bunlar hiç aklınıza gelmez. İlla ki organ büyür mü diye sorarsınız. Bu hayalinize sıkı sıkı sarılırsınız. Boyun, kilon dengelenmiş ama bana göre ölçüler senin tarafından biraz rötuşlanmış. Geriye ne kalmış? Tek yol.

O meret büyümeyeceğine göre “Mal budur” diye alıcısına sormak gerekirken bana soruyorsun. Hele bir evlen, o ne derse ona bakalım, çareyi o zaman arayalım.

Kız şikayetçi nasıl yavaşlarım?

23 yaşında, 1.95 boyunda, 85 kiloyum. Kız arkadaşımla günde 6-7 defa ilişkiye giriyoruz ama ben hâlâ istiyorum. Sevgilim ayrılacağını söylüyor. Nasıl yavaşlarım?

CEVAP

Değerli okurum, boşver bu hikaye ve masalları. 60’lı yıllardan sonra bunları değerlendirmene sıra gelecek. O yaşlarda ortamını bulunca çenen açılacak, beynindeki damar sertliğine bağlı olarak 6-7’ler, 16-17’lere çıkacak.

Ne gariptir ki dinleyenlerin yarısı buna inanacak, yarısı da “Bizimki yine masallara başladı” diye yanından uzaklaşacak. Seninkine sözlü ya da hayali mastürbasyon denir. Doyumsuz, aç gözler için adeta peynir-ekmek gibidir, ye, ye bitmez. Asla küflenmez.

Neyse, varsa arkadaşın benden selam söyle. Kendi düşen ağlamaz.

Cinsellikten korkuyorum

44 yaşındayım, bugüne kadar korkudan cinselliği yaşamadım ve bu nedenle evlenemedim. Yalnız ölmekten korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yalnız kalmaktan ve ölmekten korktuğun için evlenilmez. Yemek yapsın, hastalanınca bana baksın diye evlenilmez. Onunla yaşam boyu el ele vermek için evlenilir. Bu da yetmez. İki yarım bir bütün olsun diye gayret edilir.

Bunlar da yetmez, “Giderken geride iki can bırakmak asıl görevimizdir” diye evlenilir. Nikahta bu sözler üzerine de yemin edilir. Buna rağmen şundan, bundan, yatakta hâlâ uyku tutmazsa eh biraz da Pamuk Prenses’i anlatmak için evlenilir!!!

Eşim daima soğuk

33 yaşındayım. 6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Ama karım cinselliğe karşı daima soğuk. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, çok rastladığımız bir olay. Kadınların genelinde doku hassasiyeti yeterli olmuyor. Size gelince; bir psikiyatri uzmanında yardım alıp ne kazanırsak o kâr derseniz belki olayın yolunu açarsınız.

Çok heyecanlanıyorum

18 yaşındayım. Geçen yıl bir kızla tanıştım. Onunla konuşuyoruz, heyecanlanıyorum. Ona sevgimi nasıl açıklayacağım?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanını yenmek için havadan, sudan ama güzel şeylerden söz et. Güzellik, insanlık, şiir, roman, estetik, doğa illa ki doğa... Belirli bir zaman içinde bu ilişkilerin yaratacağı sıcaklıkta bir gün onun çok güzel olduğunu söyleyivermen kapının kilidini açar. Ne var ki arkasında sürgü olmasın.

Boyum uzamazsa?

17 yaşındayım. Günde 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararlarını bilmiyorum. Sivilce yapar mı, boyumun uzamasını engeller mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu sayı fazla. Mastürbasyon sivilce yapmaz. Bana göre boyunu da kısaltmaz ama her şeyin fazlası bir yerlerde düzeni bozar. Erken boşalmaya koşullar. Evlendiğinde de eşinden zevk alamama gibi bir durum yaratır.

Kadınlara bayılıyorum

19 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Güzel bir kadın görünce hemen ereksiyon oluyorum. Bir kez ilişkiye girmeyi denedim ama kız dokununca boşaldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Her şey zaman içindeki şartlanmalarına bağlı. Heyecanın azalacak. Boşalmalar doğru sürelerde olacak. Ama bu hedefe varmanın geçiş yolu kızlarla arkadaşlık ilişkilerini kullanmayı öğrenmen. Onlarla cinsellik olmadan konuşman, dostluk kurman ve flört etmen geleceğin için çok önemli. Önünde uzun yılların var, dert etme.

Yara olur mu?

24 yaşındayım. 3 ay sonra evleneceğim. Nişanlım bakire. Nişanlım ilk geceden sonra vajinasının yara olacağını düşünüyor ve ilişkiyi birkaç gün sonrasına ertelememezi istiyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, önüne baklava tepsisi konulmuş, hepsini bitireceksin. Okurum, bunun öbür günü ve öbür haftası var. Genelde ilk birleşmeden sonra orada yara açılıyor. Kadını kendi haline bırakmak hem duygularını hem dokularını rahatlatmak gerekir. İlk geceden sonra, bir gece ara verip sonra devam etmek daha doğru. Bunlar eşlere kalmış. Kimi zaman ise ilk geceyi konuşarak, sevgi sıcaklığında geçirerek birleşmeyi ertelemek yararlı oluyor. Siz kendinize böyle bir yol seçin.

Kilom yüzünden mi?

18 yaşındayım ve 90 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 11-12 santim. Sizce boyu iyi mi? Kısalığı kilom yüzünden mi?

CEVAP

Değerli okurum, kesin kilo ile ilgili. Göbek ve kasık yağlarını erit. Kilonu da 60’lara doğru indir. Sonucu bana bildir.

Cinsel organımı gören kaçıyor

21 yaşındayım. Penisimin başı çok büyük, gövdesi ince. Gören kızlar benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Kaçmayanı bul yavrum.

Eğrilik sorun yaratır mı?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 16 santim. Ama biraz sağa doğru yamuk. İleride bir sorunla karşılaşır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, karşılaşmazsın. Ama okurlarım bilsin ki boyu biraz uzun olan penisler genellikle bir yöne doğru yamuk oluyor. Boy özentisine umut bağlarken böyle bir sorunla da karşılaşılabileceği unutulmasın.

Ya sertleşmezse?

23 yaşında, 4 senelik evliyim. 6 ay içinde 4-5 kez sertleşme sorunu yaşadım. Cinsel lişkiye girmek istediğimde korkuyorum. Yine sertleşme olmazsa ne yaparım?

CEVAP

Değerli okurum, son 6 ayda mı böyle oldun? Hiçbir şey yok. Takma kafana. Çünkü çok büyük ihtimalle psikolojik kaynaklı. Ek bilgileri yazarsan daha net yanıtımı alırsın.

Partnerim zevk almıyor

Penisim olur olmaz zamanlarda sertleşiyor ve ilişki sırasında en az 5 kez boşalabiliyorum. Buna rağmen partnerimi memnun edemiyorum. Partnerim zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, galiba erken boşalıyorsun. Süre yetmiyor. Onunla ilgilenme, fazla elleşme. Ereksiyonun gerçekleşmesi beyinden kaynaklanıyor. Yani delinin aklına taş getirme. İnsanlar zor durumda olunca ereksiyon olur mu, olmaz! Aklını işe, dünyaya, kendine ve ailene çevir.

GÜNÜN SÖZÜ
Sevginin olmadığı yürekte aşk çiçek açmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder