Spor 'O' hakemler belli oldu'

'O' hakemler belli oldu'

Paylaş
'O' hakemler belli oldu'

İşte Avrupa'daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray'ın Danimarka'nın Kopenhag takımıyla 5 Kasım Salı günü deplasmanda oynayacağı maçın hakemleri açıklandı. Kophenhag Parken Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Simon Long yaparken, maçın dördüncü hakemi Stuart Burt olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak Andre Marriner ve Kevin Friend görev yapacak.

TRABZONSPOR-LEGIA VARŞOVA MAÇINI FRANSIZ HAKEM BUQUET YÖNETECEK

UEFA Avrupa Lig J Grubu'nda Trabzonspor'un, deplasmanda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla oynayacağı karşılaşmayı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. 7 Kasım Perşembe 22.05'te başlayacak karşılaşmada Buquet'in yardımcılıklarını Guillaume Debart ve Laurent Stien'in yapacağı belirtildi.

FIRAT AYDINUS RAPID WIEN-KRC GENK MAÇINI YÖNETECEK

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile Belçika'nın KRC Genk takımı arasında 7 Kasım Perşembe günü oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu maçını yönetecek.Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Aydunus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Cem Satman'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ve Tolga Özkalfa olacak.

HÜSEYİN GÖÇEK FC RUBIN KAZAN-WIGAN ATHLETIC FC MAÇINI YÖNETECEK

FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek, Rusya'nın FC Rubin Kazan takımı ile İngiltere'nin Wigan Athletic FC takımı arasında 7 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu maçını yönetecek.Rusya'nın Kazan şehrindeki Centralniy Stadyumu'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Bahattin Duran'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Halis Özkahya ve Süleyman Abay olacak.

İSTANBUL / (DHA)

Haberin Devamı