Magazin 'O Jaguar benim değil'

'O Jaguar benim değil'

Paylaş
'O Jaguar benim değil'

Ünlü şarkıcı 'yalan beyan' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, 18 Nisan’da polise başvurup, Jaguar marka otomobilinin çalındığını söyledi. Ekinci’nin şikâyeti üzerine araştırma başlatan polis, Jaguar marka aracı Güngören’de bir sitenin otoparkında buldu.

Haberin Devamı

Hurda halindeki otomobilin sitede 6 aydır durduğunu öğrenen polis, araştırmasını sürdürdü. Polis, Ekinci’nin 11 ay önce kullandığı araçla Beşiktaş’ta kaza yaptığını belirledi.

Ayrıca Ekinci’nin, Trafik Şube’ye giderek hasarlı aracını teslim aldığı da tespit edildi. Polis son olarak, Ekinci’nin çalıntı olarak bildirdiği otomobili için kasko şirketine başvurduğunu tespit etti.

Bunun üzerine, Ekinci hakkında “Yalan beyanda bulunmak ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla işlem yapıldı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Ekinci, “2 gündür bazı yayın organlarında hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır.

Yaklaşık 2 yıl önce bir başkasına satmış olduğum jaguar marka aracımın geçtiğimiz günlerde kaza yapıldıktan sonra terk edildiğini, ben de gazetelerden öğrendim. Aracın sahibine ulaşılamadığı için polis ve savcılık benim ifademe başvurmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Ben de bugün bizzat kendim gidip savcılığa ifademi verdim ve olayın tamamen bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ortaya çıkmış oldu. Yaklaşık 1.5 yıldır Mercedes C180 marka bir araca binmekteyim.” dedi