Gündem O müdür terfi etti

O müdür terfi etti

Paylaş
O müdür terfi etti

Tekirdağ'da 6 yıl önce işlenen esrarengiz cihayeti çözen Asayiş Şube Müdürü Turgut Bakkallar İlçe Emniyet Müdürü oldu

Tekirdağ'da 6 yıl önce esrarengiz şekilde kaybolan ve kemikler bulununca öldürüldükleri ortaya çıkan 19 yaşındaki Meral Yapıcı ile 17 yaşındaki Nefise Kıran cinayetini çözen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Turgut Bakkallar, kentin büyükşehir kapsamına alınmasının ardından yeni kurulan Süleymanpaşa İlçesi’ne Emniyet Müdürü olarak atandı.

Haberin Devamı

Büyükşehir yasası kapsamında yeni kurulan 3 ilçeye emniyet müdürü ataması yapıldı. Merkez Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Turgut Bakkallar’ın ataması gerçekleştirildi.

Bakkallar’ın yerine ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ın ataması yapıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün boşalan göreve ise İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel vekalet edeceği öğrenildi.

DİĞER ATAMALAR

Ayrıca Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kayaoğlu, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Asayiş Büro Amiri olarak görev yapan Emniyet Amiri Bülent Çelik ise yeni kurulan Ergene İlçesine Emniyet Müdürü olarak atandı.

Haberin Devamı

KAYIP KIZLARIN SIRRINI ÇÖZMÜŞTÜ

Süleymanpaşa İlçesi’ne Emniyet Müdürü olarak atanan Asayiş Şube Müdürü Turgut Bakkallar, 6 yıl önce esrarengiz şekilde kaybolan ve kemikler bulununca öldürüldükleri ortaya çıkan Meral Yapıcı ile Nefise Kıran cinayetini raflardan indirerek çözen ekibin başında yer almıştı.

Ruhan YALÇIN/DHA