Türkiye (Son Dakika) O polis yanlışlıkla kendini vurmuş!

O polis yanlışlıkla kendini vurmuş!

Paylaş
O polis yanlışlıkla kendini vurmuş!

İstanbul Beyoğlu'nda 20 gün önce cesedi bulunan Ankara'da görevli polis memuru Fazlı Erol'un karşısına çıkan köpeklerden korunmak için silahını çıkarırken kazayla kendini vurduğu belirtildi

İstanbul Beyoğlu’nda, 21 Ocak Çarşamba günü karnından vurulmuş halde sokak ortasında cesedi bulunan polis memuru Fazlı Erol’un (44) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erol’un cesedinin bulunduğu sokakla çevredeki tüm güvenlik kameralarına ait görüntüleri izledi. Görüntülerde ilk olarak Erol’un cesedinin bulunduğu Karaköy Arap Kayyum Sokak’a gelişi tespit edildi. Tek başına olduğu görülen Erol, bir süre sokağın başında duruyor. Ardından görüntülerden çıkıyor.


KAN KAYBI ÖLDÜRDÜ

Kısa süre sonra geri dönüp, bir süre yine sokağın başından ileriye doğru bakıyor. Sokağa girerek, kayboluyor. Sokaktan o saatte kimsenin geçmediğini tespit eden polis, birçok sokak köpeği olduğunu belirledi. Erol’un sokak köpekleriyle karşılaştığı, bunun üzerine silahını çekmek istediği ancak silahın ateş aldığı ve kazayla kendini vurduğu tespit edildi.

Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görev yapan evli ve 3 çocuk babası Fazlı Erol’un kan kaybından öldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Habertürk