Magazin 'O Ses Türkiye'de kim zafere uzandı?

'O Ses Türkiye'de kim zafere uzandı?

Paylaş
'O Ses Türkiye'de kim zafere uzandı?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın, jüri üyeliklerini Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz'un üstlendiği "O Ses Türkiye"nin birincisi belli oldu

O Ses Türkiye’nin kazanan ismi 16 yaşındaki Oğuz Berkay Fidan oldu. Show TV’deki yarışmanın en iddialı isimlerinden Bihter Erkmen’in elenmesi ise gecenin olayı oldu.

Ancak SMS oyları ile ilk elenen, tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Bihter Erkmen oldu.

Oldukça neşeli bir biçimde yarışmaya veda eden Bihter, twitter’ın da en çok konuşulanları arasına girerek Trend Topic oldu.

Tarzı ve duruşu ile sosyal medyada ciddi bir hayran kitlesine kavuşan Erkmen’in elenmesi hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Hadise'nin takımında Bihter Erkmen ve Hülya Avşar'ın takımında Fatma İşcan yarı finalde elenirken Mustafa Sandal'ın takımından İbrahim Şevki ve Murat Boz'un takımından Oğuz Berkay Fidan finalde yarıştı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6813","6813","201202","6813-6.jpg");


'O Ses Türkiye 'nin birincisi ise Türkiye'nin dört bir tarafından gelen izleyici SMS'lerle belirlendi. Mustafa Sandal'ın takımında yer alan Oğuz Berkay Tülay Türkiye'nin sesi oldu. Oğuz Berkay Fidan sonuçların açıklanmasından sonra büyük bir sevinç yaşarken, gözyaşlarına boğuldu.

Oğuz Berkay Fidan jüri üyeleri ile birlikte sahneye çıkarak canlı performans segiledi.

Büyük bir çekişmenin yaşandığı, heyecanın dorukta olacağı canlı yayın, sürprizlerle de renklendi