Dr. Haydar Dümen O üzerine düşeni yapar...
HABERİ PAYLAŞ

O üzerine düşeni yapar...

Haberin Devamı

Erkekler büyük cinsel organ uğruna duydukları, gördükleri her yöntemi uygulamaya kalkıyorlar. Evet, istediğiniz büyüklükteki cinsel organ sizi sevindirebilir ama kadını da düşünün. Hayalleriniz yüzünden boş yere canı yanacak. Elinizdekiyle idare edin.

BÖYLE SORU YOK!

Küheylan ayağa nasıl kalkar?

54 yaşındayım, hanım da 43 yaşında. 10 yıllık evliyiz. Benim Küheylan eskisi gibi değil. Onu ayağa kaldıracak bir formüle ihtiyacım var, hanım sürekli söyleniyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, canlı varlık doğanın, her insan da yaşam kurallarının bir parçasıdır. 44 yaşında evleninceye kadar nerelerdeydin? Çoluk çocuk neyse bu ihtiyacını nasıl giderdin? Küheylanı’nı nasıl beslendin? Bak kendi kendine Küheylan diyorsun ama Küheylan’ın bu yakıştırmaya uymamış, bir ceylana dönmüş gibi. Kadının haklı. Sen şu Küheylan sevdasından vazgeç, ona ‘yaralı aslan’ deyimini seç. Tedavi edip yengeye teslim edelim, biz de Küheylan eski günlere döndü diye halay çekelim.

Zar yırtılmış olabilir mi?

22 yaşında kızım. İlişkide zarımın bozulmadığını düşünüyorum. Çünkü ne acı ne zevk ne da kan vardı. Böyle bir ihtimal var mı? RUMUZ: KORKAN KIZ

CEVAP

Var sevgili okurum, zorlanmayan ilişkide, acelesiz, sabırlı birlikteliklerde kızın ilgi, sevgi soslarıyla yumuşatıldığı durumlarda, ona nefes alma tekniği öğretildiğinde, eylemin idaresinin yarısı kızlara bırakıldığında, kuruluk giderildiğinde, çok basit bir yöntem var, öğretildiğinde, olay mekanik zorlanmaya bağlanmadığında, saçından bir tek tel koparıldığında olabilecek acıyı da kız doğal karşıladığında bırak ihtimali, kesinliği var. Ayrıca organ yapısında bir aykırılık yoksa pek acıma olmaz.

1 saate 6 kez ilişkiye girdim

26 yaşındayım. Bulduğum kızlarla 1 saatte 6 kez ilişkiye giriyorum. Sonra kızlar terk ediyor. Sorun bende mi?


CEVAP

Sorun değil değerli okurum maşallah!...

Vallahi billahi bu konuda sayı üzerinde evrensel bir yarış düzenlense birinci altın, ikinci gümüş, üçüncü bronz derken 120’ncilik de bizde kalırdı. Takacak metal ve madalya kalmadığından tahta ve odun kırıntıları ödül olarak kullanılırdı.

Bir de bu madalya ile sokağa çıksaydınız arkanıza kimler takılırdı bilemem!!! ‘Bulduğum kızlar’ deyimi senin ağzından çıktığı için bulduğun kızlar da seni dudaklarından öptüğü için onlara da tuzağa düştünüz diye vah vah çekiyorum. Değerli okurum, sorunun büyüğü ruhta, kırıntısı organda, gerisi hikayedir, haydi kolay gelsin.

Sevgilimin fantezileri tuhaf değil mi?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşım bir fantezisinden bahsetti. Acaba siz daha önce böyle bir şey duydunuz mu?

CEVAP

Sevgili okurum, neler duydum neler. Erkek arkadaşın çarpık düşüncelerin kurbanı. Seni kendi ölçülerinde seviyor. Ama bu sevgi bildiğin sevgi değil, bencil bir sevgi. Bir de ileride es kaza evleniverirsen yandın ki ne yandın! Postala onu yavrum.

Zararı olur mu?

19 yaşındayım. Penisim 11 santim. Her gün mastürbasyon yapmak istiyorum ve yapıyorum. Bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penisine kafayı takma. O üzerine düşen görevi yapacak. Ama bu kadar mastürbasyonla günü gelecek bir ihtimal çıranızı yakacak. Demedi deme. Obur gibi mastürbasyon yemine yönelme.

Sertleşmiyor

23 yaşındayım, ilişkiye girmedim. 2 aydır sevgilim var ama ereksiyon olamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bu böyle devam etsin. Bir süre daha geçsin bakalım. Bu gibi sorunların altında bu yaşta bir şey çıkmaz. Doktora gitmenin bir anlamı yok. Tabii ki psikolojik. Kafaya takarsan zorlanırsın. Kendi haline bırakırsan en iyi doktoru bulmuş olursun.

Birden orgazm oldum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişirken birden boşaldım. Hiç beklemiyordum. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan kaynaklanıyor. Öyle olması gerekiyordu öyle oldu. Her insanda ve her gençte olabilir. Takma kafana.

Mastürbasyondan zevk almıyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyondan zevk almıyorum. 4 haftada bir yapıyorum. Bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama flörtlerin ve kız arkadaşların olsun. Beyin kendi cinsel kimliğini oluştururken beyin bilgisayarı artık doğru kodlamaları yapsın. Seni hayata hazırlasın.

Kısır mı oluyorum?

29 yaşındayım. 2 hafta önce sertleşme sağlayamadım. Ama boşaldım. Sevgilimle değil, hayat kadınları ile denemelerim olumsuz sonuç verdi. Bu durum beni çok ürkütüyor. Ne oluyor, kısır mı oluyorum?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Hiçbir danışma da almana ihtiyacın da yok. Her zaman olabilen, bedenin kendi özerkliğiyle ilgili fizyolojik bir sonuç. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak. Stres yapma.

Hep seks düşünüyorum

40 yaşındayım, 1.96 boyunda, 88 kiloyum. Doyumsuzum. Sürekli seks düşünüyorum. Gecede 4-5 kez ilişkiye girmek istiyorum ama kadınlar kaçıyor. Sorun kimde?

CEVAP

Değerli okurum, çok kötü bir durum. Cinselliği bu kadar ilkel düzeye indirip ona göre programlamak zor ve olumsuz. İşin ruhu kalmamış, bir kadınla sohbet onun sıcaklığını hissetmek, zamanı ve güzellikleri paylaşmak yok. Varsa seks, yoksa seks pek insana yakışmıyor. Evlenirsen de vay kadının haline. Bana göre hem irade hem tedavi.

Menileri dışarı çıkarıyor

24 yaşındayım, ilişkiye girdikten 5 dakika sonra karım menilerim çıkartıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlarda meni dışarı çıkar. 2 ay kısa bir süre. 12 ay böyle devam edin. Acele etmeyin. Hâlâ gebelik olmazsa, o zaman uzmana gidersiniz.

Benimki hastalık olabilir mi?

24 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken erken boşalmıyorum ama ilişkiye girerken çok erken oluyor. Sizce sorun nedir? Bir hastalık olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, zamanla alışacak. Yeni bir şartlanma oluşacak. Şu anda verdiğin referanslar iyidir. Keyfine bak, kafana takma.

Çok utanıyorum

19 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisimin boyutu 5 santim kadar. Evlenince çocuğum olmayacak diye çok endişeleniyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, plastik cerrahi ile ilgilenen bir üroloji uzmanına gideceksin. Onunla konuşacaksın. Ne olup bittiğine sen değil, o karar verecek. Hadi bakalım burada çekinme ya da utanma olmaz. Neden boşu boşuna çile çekiyorsun ki?

Gebe mi?

26 yaşındayım. Kız arkadaşımın vajinası üzerine boşaldım ama sildim. Gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalma ihtimali çok zayıf da olsa her zaman söz konusu. Kan gelmediyse zar duruyordur. Şimdilik zamana bırakalım, dikkatli olun.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın acemisi aşka inanmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder