Candaş Tolga Işık Obama mı? Romney mi?
HABERİ PAYLAŞ

Obama mı? Romney mi?

Obama’dan Romney’e ağır sözler: “Sayın Romney, sen daha Iowa’nın doğusuna geçemiyorsun... Neden Arizona’da Amerikan bayrağı açamıyorsun?” ? Farklı cumhuriyetçiler isimli internet sitesi Mit Romney’nin yardımcısı Paul Ryan’a ait ‘çok özel’ görüntüler yayınladı. Site, ellerinde bir kaset daha olduğunu iddia ederek Mit Romney’i 24 saat içinde istifaya davet etti.

Demokratların seçim şarkısı çok beğenildi: Aynı New Jersey yolundan gelmişiz biz, aynı Jack Daniels’dan içmişiz biz... Repimiz bir, brek dansımız bir aynı gitarın teliyiz biz... Haydi bi daha bi daha...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Amerika’daki seçimleri takip eden Mehmet Baransu MİT Romney’nin de asker kaçağı olduğunu iddia etti.

Demokratlara yakınlığı ile bilinen gazeteden şok iddia: Romney mason!

Demokratların seçim sloganı belli oldu: Haydi Amerika yol demokratlara şahlansın, ne varsa Alaska’dan Florida'ya kalk kalk kalk...

Cumhuriyetçilerin seçim sloganı tanıtıldı: Gözün aydın Amerika Mit Romney geliyor, güçlendikçe cumhuriyetçiler halkın yüzü gülüyor!

MİT Romney California meydanından Obama’ya seslendi: “Hesap sorsana hesap sorsana Demirören’den hesap sorsana...”

Iowalı miniklerin Obama için yazdıkları şiiri dinleyen Bayan Obama gözyaşlarına hakim olamadı: “Ben kararımı verdim... Lider olmaya geldim...Amerika’yı kurtarmak için Obama’ya söz verdim.”

Mormonlara yakınlığı ile bilinen gazeteden şok iddia: “Obama oy kullanamayacak. Çünkü kütüğünü aldırmadı!”

Mit Romney Amerika’nın en çok dinlenen radyocusu Gezegen Jack’in programında Obama’nın ekonomi politikalarını eleştirdi: “Televizyonun karşısında Amerikalı çocuklar ağlayarak ‘Benim de bir çikolatam olsa benim de bir püskevitim olsa’ diyor ‘Anne bana niye püskevit almıyorsunuz’ diyor ‘Bizde niye yok’ diyor.” ? Tanıdık geldi öyle değil mi? Normal... Bu Amerika’ya boşuna ‘Küçük Türkiye’ demiyorlar!!!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder