Ekonomi Obama'yla görüşecek Türk şirketleri tanıtıldı

Obama'yla görüşecek Türk şirketleri tanıtıldı

Paylaş
Obama'yla görüşecek Türk şirketleri tanıtıldı

ABD Başkanı Barack Obama'nın nisanda yapacağı ABD Başkanlığı Girişimcilik Zirvesi'ne, Türkiye'den gidecek 3 firma tanıtıldı

ZİRVE WASHİNGTON'DA

Haberin Devamı

ABD Başkanı Barack Obama’nın nisan ayında yapacağı girişimcilik zirvesinde Türkiye’yi temsil edecek 5 firmadan 3’ü tanıtıldı. Endeavor Etkin Girişimcileri Destekleme Derneği’nin desteğini alan AirTies, Pozitron ve yemeksepeti.com’un temsilcilerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan Hürriyet İcra Kurulu Başkanı ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, ABD Başkanlığı Girişimcilik Zirvesi’nin 26-27 Nisan’da ABD’nin başkenti Washington’da yapılacağını söyledi.

GÜCÜMÜZÜ SERGİLEYECEĞİZ

Barack Obama, Müslüman ülkelerde teknolojik kalkınmayı desteklemek için bir zirve düzenleyeceğini Mısır’da haziranda yaptığı konuşmada haber vermişti. Endeavor’ın 1997’de Güney Amerika’da, gelişmekte olan ülkelerde ‘etkin girişimcileri’ desteklemek amacıyla kurulduğunu anlatan Vuslat Doğan Sabancı, Endeavor’un girişimcilere finansal ve manevi destek sağladığını söyledi. Vuslat Doğan Sabancı, “Amacımız, Türkiye’nin girişimci gücünü sergileyerek yabancı yatırımın dikkatini çekmek” dedi.

Haberin Devamı