Spor Obradovic: Maçı savunmamızla kazandık

Obradovic: Maçı savunmamızla kazandık

Paylaş
Obradovic: Maçı savunmamızla kazandık

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes'i mağlup ettikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi (Euroleague) Top 16 turu F Grubu’nda Anadolu Efes’i, maçın son bölümündeki savunmalarıyla yendiklerini söyledi.

Obradovic, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, son ana kadar çekişme yaşanan 77-71 kazandıkları mücadelenin, bekledikleri gibi zor geçtiğini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Maçın başında çok fazla top kaybı yaptık. İkinci yarıda ribaundlarda üstünlük kurduk. Maçın kararı son anda belli oldu. İki takımın da kazanma fırsatı vardı. İki sayı öndeyken çok kötü savunma yaptık ve 3 sayı yedik. Moladan sonra bu sefer biz 3’lük bulduk. Bu da basketbolun güzelliği. Maçın sonundaki savunmamızla kazandık."

Maçın önemli küçük detayının serbest atışlarda gizli olduğunu aktaran tecrübeli antrenör, "Çok serbest atış kaçırdık. Ama son çeyrekte önemli anlarda 4’te 4 attık. Bu da çok önemli. Basketbol seyircisi açısından çok önemli bir maç oldu. Taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Anadolu Efes’e de başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Takım halinde kazandıklarını vurgulayan Obradovic, ikinci yarının başında sakatlanan Bogdanovic’in çok acı çektiğini ve maçın ardından hastaneye götürüldüğünü kaydetti.

Haberin Devamı